Gebruiksaanwijzing ROWENTA EP1030F0 ULTRA ECO

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing ROWENTA EP1030F0 ULTRA ECO. Wij hopen dat dit ROWENTA EP1030F0 ULTRA ECO handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing ROWENTA EP1030F0 ULTRA ECO te teleladen.


ROWENTA EP1030F0 ULTRA ECO : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (1976 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding ROWENTA EP1030F0 ULTRA ECO

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] 2 - Veiligheid •De veiligheid van dit apparaat is conform de technische regelgevingen en van kracht zijnde normen (Richtlijnen elektromagnetische comptabiliteit, laagspanning en milieu). •Spanning: controleer of de spanning aangegeven op uw apparaat correspondeert met die van het elektrisch circuit. [. . . ] garantie Uw apparaat is uitsluitend bestemd voor huishoudelijk gebruik. Het apparaat dient niet gebruikt te worden voor professionele doeleinden. In geval van verkeerd gebruik vervalt de garantie en wordt deze ongeldig. 3 - Voorbereiding van de huid Uw huid dient schoon en droog te zijn. € Breng geen crème of hydraterend product aan vóór de epilatie. € Als u de scheerfunctie gebruikt als epileermethode: •Tijdens de eerste epileersessies kan uw huid gevoeliger lijken, omdat de haartjes dikker en harder terugkomen na het scheren. Dit gevoel wordt verzacht met dank aan uw epilator: de haartjes groeien minder snel en fijner terug. € Uw epilator zal een stuk effectiever en makkelijker in gebruik zijn als u hem vaker gebruikt. Wij raden u aan zich te epileren zodra de haartjes terugkomen. 4 - Het apparaat aansluiten (figuur 1) 5 - Het apparaat uitschakelen (figuur 2) 6 - De benen epileren •Voor een optimale epilatie raden wij u aan de epilator licht gebogen in de richting van de epilatie op uw huid te zetten, zoals aangegeven in figuur 3. • Zet de schakelaar op “2”. De schakelaar moet altijd zichtbaar blijven tijdens gebruik (figuur 4). € Epileer tegen de groeirichting van de haartjes in, zachtjes en zonder te drukken. 7 - De gevoelige zones epileren • Voor een optimale epilatie raden wij u aan de epilator licht gebogen in de richting van de epilatie op uw huid te zetten, zoals aangegeven in figuur 3. [. . . ] Om deze reden raden wij u aan u ’s avonds te epileren. U kunt, indien u dit wenst, een verzachtende crème na de epilatie aanbrengen. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING ROWENTA EP1030F0 ULTRA ECO

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding ROWENTA EP1030F0 ULTRA ECO zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag