Gebruiksaanwijzing ROWENTA DW9210D5

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing ROWENTA DW9210D5. Wij hopen dat dit ROWENTA DW9210D5 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing ROWENTA DW9210D5 te teleladen.


ROWENTA DW9210D5 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (2221 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding ROWENTA DW9210D5

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Warten Sie, bis die Bügelsohle die richtige Temperatur erreicht hat. Benutzen Sie die Self Clean Funktion und reinigen Sie das Bügeleisen, falls Sie die oben aufgeführten Produkte benutzt haben. Sprühen Sie die Wäschestärke nur auf die Rückseite des Stoffes, und reinigen Sie das Bügeleisen. [. . . ] Deze soorten water bevatten organische afvalstoffen of mineralen die zich door de invloed van warmte concentreren en waterdruppels, bruine vlekken, lekkage of een voortijdige slijtage van uw strijkijzer kunnen veroorzaken. GEBRUIK 1 • Vullen van het reservoir • Trek voordat u de watertank gaat vullen de stekker uit het stopcontact fig. Sluit de vulopening en zet uw strijkijzer weer in de horizontale stand. € U kunt de stekker van uw strijkijzer weer in het stopcontact steken. 6 2 • Temperatuur instellen Uw strijkijzer is voorzien van de Autosteam Electronic Control / Autostoom Elektronische Bedieningsfunctie, deze past de hoeveelheid stoom en de temperatuur op basis van de gekozen stof automatisch aan krijgt zodat u optimale resultaten verkrijgt. Voor een perfect resultaat werd vooraf voor elke stof een optimale stand bepaald. Deze stand leest u op de draaiknop en gaat tevens gepaard met een “klik” geluid. U kunt uw strijkijzer ook instellen op de internationale temperatuur metingen • •• •••. Wanneer uw strijkijzer de vereiste temperatuur bereikt zal het controlelampje van de thermostaat uitgaan fig. sTOF THERMOSTAAT THERMOSTAAT STRIJKETIKET AANDUIDING Nylon (Synthetische vezels , bijv. Viscose, polyester) NYLON NL Zijde SILK Wol WOOL Katoen COTTON Linnengoed LINEN Tip : Omdat het afkoelen van de strijkzool langer duurt dan het opwarmen, adviseren wij u eerst de fijnere stoffen op de laagste stand te strijken. Kies voor kleding die uit diverse materialen bestaat, de temperatuur die geschikt is voor het meest kwetsbare weefsel. 3 • Strijken en stoomfuncties Stel de temperatuur in op de te strijken stof zonder op de autosteam-knop of op de extra stoomstoot knop te drukken. 4 • Strijken met stoom (Autosteam & Steamforce) Uw strijkijzer is voorzien van de Autosteam Electronic Control / Autostoom Elektronische Bedieningsfunctie. Deze past de hoeveelheid stoom en de temperatuur op basis van de gekozen stof automatisch aan. Uw strijkijzer is voorzien van en pomp met de naam Steamforce Technology waarmee 30% meer stoom tot in de vezelkern wordt gespoten. Er gaan een aantal seconden overheen om de stoomproductie aan te vangen en te stoppen. Wacht na elke keer indrukken 4 seconden en wacht tot alle stoom uit de strijkzool is, voordat u het strijkijzer op het voetstuk plaatst. [. . . ] Voeg geen chemische ontkalkingmiddelen, additieven met parfum of geurmiddelen toe aan het water in de watertank. Gebruik de Self Clean functie om uw strijkijzer te reinigen indien u bovenstaande middelen heeft gebruikt. Er zitten stofvezels in de Reinig de strijkzool met een gaatjes van de strijkzool die niet-metalen spons. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING ROWENTA DW9210D5

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding ROWENTA DW9210D5 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag