Gebruiksaanwijzing ROWENTA DW8112D1 PRO MASTER

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing ROWENTA DW8112D1 PRO MASTER. Wij hopen dat dit ROWENTA DW8112D1 PRO MASTER handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing ROWENTA DW8112D1 PRO MASTER te teleladen.


ROWENTA DW8112D1 PRO MASTER : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (426 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding ROWENTA DW8112D1 PRO MASTER

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] €¢ Zorg ervoor dat u het strijkijzer en het snoer NO steeds buiten het bereik van kinderen jonger FI dan 8 jaar houdt wanneer het apparaat aangeschakeld is of aan het afkoelen is. HR • Dit apparaat kan worden gebruikt door kinderen vanaf 8 jaar en personen met SR beperkte fysieke, zintuiglijke of mentale BG capaciteiten of een gebrek aan ervaring en kennis, als er toezicht is of instructies werden SL gegeven over het gebruik van het apparaat op een veilige manier en ze de mogelijke PL gevaren begrijpen. CS • Kinderen mogen het apparaat nooit schoonmaken en onderhouden zonder SK toezicht. [. . . ] CS • Kinderen mogen het apparaat nooit schoonmaken en onderhouden zonder SK toezicht. €¢ Het apparaat dient te worden gebruikt als het HU op de grond is gevallen, tekenen van schade, RU lekken of defecten vertoont of niet correct werkt. Om elk UK gevaar te voorkomen, zorg ervoor dat u het laat inspecteren in een erkend RO servicecentrum. ET • De oppervlakken waarop dit teken staat en het strijkoppervlak zijn zeer heet LV wanneer het apparaat wordt gebruikt. Raak deze oppervlakken niet aan voordat LT het strijkijzer is afgekoeld. AR 17 1103906871-index 04 DW5000 D1_110x220 05/11/12 15:57 Page18 BELANGRIJKE AANBEVELINGEN • De netspanning van uw elektrische installatie moet overeenstemmen met die van het strijkijzer (220-240V). Als u het apparaat aansluit op de verkeerde netspanning kan dit onherstelbare schade veroorzaken aan het strijkijzer en is de garantie niet langer geldig. €¢ Als u gebruik maakt van een verlengdraad die u aansluit op het netwerk zorg er dan voor dat deze correct geaard is (16A) en volledig uitgestrekt is. Om het strijkijzer weer aan te zetten hoeft u het alleen maar licht te bewegen. Uw strijkijzer beschikt over het Autosteam systeem, dit past de hoeveelheid en temperatuur van de stoom automatisch aan het gekozen weefsel aan. U kunt uw strijkijzer ook op basis van internationale temperatuur metingen instellen. Het strijkijzer zal voor elk weefsel de hoeveelheid stoom automatisch aanpassen zodat het beste strijkresultaat verkregen wordt. automatische 3-standen cut-out* Autosteam* * Afhankelijk van het model 18 1103906871-index 04 DW5000 D1_110x220 05/11/12 15:57 Page19 Problemen met uw strijkijzer ?MOGELIJKE OORZAKEN U gebruikt stoom terwijl het strijkijzer niet heet genoeg is. U hebt het strijkijzer plat opgeborgen zonder het te legen en de stoomregelaar op te zetten. Er komt bruine vloeistof uit de strijkzool die vlekken veroorzaakt op het strijkgoed. [. . . ] MOGELIJKE OORZAKEN U gebruikt stoom terwijl het strijkijzer niet heet genoeg is. U hebt het strijkijzer plat opgeborgen zonder het te legen en de stoomregelaar op te zetten. Er komt bruine vloeistof uit de strijkzool die vlekken veroorzaakt op het strijkgoed. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING ROWENTA DW8112D1 PRO MASTER

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding ROWENTA DW8112D1 PRO MASTER zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag