Gebruiksaanwijzing ROWENTA DW8007D1 PROFESSIONAL

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing ROWENTA DW8007D1 PROFESSIONAL. Wij hopen dat dit ROWENTA DW8007D1 PROFESSIONAL handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing ROWENTA DW8007D1 PROFESSIONAL te teleladen.


ROWENTA DW8007D1 PROFESSIONAL : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (4541 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding ROWENTA DW8007D1 PROFESSIONAL

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] € Zorg ervoor dat u het strijkijzer en het snoer steeds buiten het bereik van kinderen jonger dan 8 jaar houdt wanneer het apparaat PT aangeschakeld is of aan het afkoelen is. € Dit apparaat kan worden gebruikt door kinderen vanaf 8 jaar en personen met beperkte fysieke, zintuiglijke of mentale EL capaciteiten of een gebrek aan ervaring en kennis, als er toezicht is of instructies werden gegeven over het gebruik van het apparaat TR op een veilige manier en ze de mogelijke gevaren begrijpen. € Kinderen mogen het apparaat nooit schoonmaken en onderhouden zonder DA toezicht. [. . . ] € Bij schade aan de strijkzool of stoomfunctie door gebruik van het verkeerde soort water SV (zie "Wat voor water mag u gebruiken? ") of door gebrek aan onderhoud van het strijkijzer (zie "Anti-kalksysteem") vervalt de garantie. NO • Het apparaat dient te worden gebruikt als het op de grond is gevallen, tekenen van schade, lekken of defecten vertoont of niet correct werkt. Om elk FI gevaar te voorkomen, zorg ervoor dat u het laat inspecteren in een erkend servicecentrum. AR 15 1103911828-index 01 DW8000-DW8100 D1_110x220 19/09/14 14:40 Page16 • De oppervlakken waarop dit teken staat en het strijkoppervlak zijn zeer heet wanneer het apparaat wordt gebruikt. BELANGRIJKE AANBEVELINGEN • De netspanning van uw elektrische installatie moet overeenstemmen met die van het strijkijzer (220-240V). Als u het apparaat aansluit op de verkeerde netspanning kan dit onherstelbare schade veroorzaken aan het strijkijzer en is de garantie niet langer geldig. De onderstaande soorten water bevatten organische afvalstoffen of mineralen die waterdruppels, bruine vlekken, lekkage of een voortijdige slijtage van uw strijkijzer kunnen veroorzaken: puur gedemineraliseerd water, water uit wasdrogers, geparfumeerd water, water dat verzacht is, water uit koelkasten, accuwater, water uit airconditioners, puur gedistilleerd water en regenwater. Automatische 3-standen cut-out* Indien het apparaat, hoewel ingeschakeld, niet wordt bewogen zal het automatisch afslaan en het auto off lampje gaan knipperen na de volgende tijdsintervallen: - Na 30 sec. Om het strijkijzer weer aan te zetten hoeft u het alleen maar licht te bewegen. * Afhankelijk van het model 16 1103911828-index 01 DW8000-DW8100 D1_110x220 19/09/14 14:40 Page17 Problemen met uw strijkijzer ?MOGELIJKE OORZAKEN U gebruikt stoom terwijl het strijkijzer niet heet genoeg is. U hebt het strijkijzer plat opgeborgen zonder het te legen en de stoomregelaar op te zetten. Er komt bruine vloeistof uit de strijkzool die vlekken veroorzaakt op het strijkgoed. [. . . ] U hebt het strijkijzer plat opgeborgen zonder het te legen en de stoomregelaar op te zetten. Er komt bruine vloeistof uit de strijkzool die vlekken veroorzaakt op het strijkgoed. Schakel de zelfreinigingsfunctie in en raadpleeg het hoofdstuk “Welk water kunt u gebruiken ? [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING ROWENTA DW8007D1 PROFESSIONAL

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding ROWENTA DW8007D1 PROFESSIONAL zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag