Gebruiksaanwijzing ROWENTA DW6010 ECO INTELLIGENCE

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing ROWENTA DW6010 ECO INTELLIGENCE. Wij hopen dat dit ROWENTA DW6010 ECO INTELLIGENCE handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing ROWENTA DW6010 ECO INTELLIGENCE te teleladen.


ROWENTA DW6010 ECO INTELLIGENCE : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (6037 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding ROWENTA DW6010 ECO INTELLIGENCE

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Er moet toezicht op kinderen zijn, zodat zij niet met het apparaat kunnen spelen. Gebruikt u een verlengsnoer, dan dient dit tweepolig (16A) en geaard te zijn. €¢ Indien het elektriciteitssnoer beschadigd is, moet dit onmiddellijk vervangen worden door een erkend reparateur om gevaar te voorkomen. [. . . ] 5a - 5b) te gebruiken en het strijkijzer zachtjes heen en weer te schudden. FI Zuiver leidingwater tot een hardheid van 17 °dH (= Duitse graad voor waterhardheid) kan gebruikt worden. Bij harder water raden wij u aan het kraanwater voor de helft te mengen met gedistilleerd of gedemineraliseerd water. Gebruik geen water uit droogmachines, geparfumeerd of verzacht water, water van koelkasten, accu’s of airconditioners, puur gedistilleerd of gedemineraliseerd water of regenwater. Deze soorten water bevatten organische afvalstoffen of mineralen die zich door de invloed van warmte concentreren en waterdruppels, bruine vlekken, lekkage of een voortijdige slijtage van uw strijkijzer kunnen veroorzaken. DA IT GEBRUIK 2 • Vullen van het reservoir Voor het vullen van het waterreservoir de stekker uit het stopcontact trekken en de stoomregelaar op de stand “droog strijken” (niet stomen) zetten . EL * afhankelijk van het model 3 • Instelling temperatuur en stoom Stel de strijktemperatuur in met behulp van de thermostaatknop, al naar gelang de soort stof (fig. Controlelampje temperatuur*: Het controlelampje gaat uit wanneer de strijkzool de gewenste temperatuur heeft bereikt (fig. ECO STEAM katoen, linnen zijde, wol Nylon Tip : Omdat het afkoelen van de strijkzool langer duurt dan het opwarmen, adviseren wij u eerst de fijnere stoffen op de laagste stand te strijken. Kies voor kleding die uit diverse materialen bestaat, de temperatuur die geschikt is voor het meest kwetsbare weefsel. 11) draaien en de temperatuur al naar gelang de soort stof instellen (punten •, ••, •••). Met deze functie kunt u kiezen uit 3 stoominstellingen voor een optimaal strijkproces: - DROOG-stand: voor strijken zonder stoom, ideaal voor delicate stoffen of perfecte afwerkingen. - ECO-stand: een optimaal strijkproces met stoom dat perfect aangepast is aan alle type stoffen. Met deze instelling worden kwalitatieve strijkresultaten verzekert terwijl u energie bespaart. [. . . ] Oplossing Controleer of de stekker goed in het stopcontact zit of probeer het strijkijzer op een ander stopcontact. Het aan- en uitgaan van het controlelampje * geeft aan dat het apparaat opgewarmd * wordt. Gebruik puur leidingwater of een meng het voor de helft met gedistilleerd of gedemineraliseerd water. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING ROWENTA DW6010 ECO INTELLIGENCE

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding ROWENTA DW6010 ECO INTELLIGENCE zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag