Gebruiksaanwijzing ROWENTA DW5110D1

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing ROWENTA DW5110D1. Wij hopen dat dit ROWENTA DW5110D1 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing ROWENTA DW5110D1 te teleladen.


ROWENTA DW5110D1 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (5777 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding ROWENTA DW5110D1

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] ES • Als u het strijkijzer plaatst op de steun voor PT het strijkijzer zorg er dan voor dat het oppervlak waarop u het plaatst, stabiel is. EL • Koppel uw apparaat altijd los: voordat u de watertank vult, spoelt, schoonmaakt of nadat TR u deze gebruikt heeft. [. . . ] €¢ Trek niet aan het netsnoer om de stekker van het apparaat uit het stopcontact te halen. €¢ Dompel uw stoomstrijkijzer nooit onder in water of een andere vloeistof. €¢ Raak het snoer nooit aan met het strijkoppervlak van het strijkijzer. €¢ Uw apparaat geeft stoom af, wat kan leiden tot brandwonden, vooral wanneer u strijkt in de buurt van de rand van uw strijkplank. €¢ Houd de stoom nooit in de richting van mensen of dieren. • Om veiligheidsredenen voldoet dit apparaat aan de van toepassing zijnde normen en regelgeving (lage spanning , elektromagnetische compatibiliteit , milieurichtlijnen). €¢ Dit product is uitsluitend voor huishoudelijk gebruik bestemd. Bedrijfsmatig gebruik, verkeerd gebruik of niet-naleving van de gebruiksaanwijzing doet de aansprakelijkheid van de fabrikant vervallen en maakt de garantie ongeldig. Bevat uw kraanwater een hoog kalkgehalte (dit kunt u navragen bij uw gemeente of bij uw waterleidingbedrijf), dan kunt u het mengen met gedemineraliseerd of gedistilleerd water in de volgende verhoudingen : - 50% kraanwater, - 50% gedemineraliseerd water. het is echter noodzakelijk regelmatig de zelfreinigingsfunctie toe te passen om eventuele kalkresten in de stoomkamer te verwijderen. Als het water bijzonder hard is het strijkijzer wekelijks reinigen Bij het verdampen van het water neemt de concentratie van elementen in het water toe. De onderstaande soorten water bevatten organische afvalstoffen of mineralen die waterdruppels, bruine vlekken, lekkage of een voortijdige slijtage van uw strijkijzer kunnen veroorzaken: puur gedemineraliseerd water, water uit wasdrogers, geparfumeerd water, water dat verzacht is, water uit koelkasten, accuwater, water uit airconditioners, puur gedistilleerd water en regenwater. [. . . ] lees het hoofdstuk van de temperaturen om de thermostaat in te stellen. PT EL TR DA SV NO FI HR SR BG SL PL CS SK HU RU De strijkzool is vuil of bruin en kan vlekken veroorzaken op het strijkgoed U gebruikt een te hoge temperatuur. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING ROWENTA DW5110D1

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding ROWENTA DW5110D1 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag