Gebruiksaanwijzing ROWENTA DW4030D2 AUTOSTEAM

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing ROWENTA DW4030D2 AUTOSTEAM. Wij hopen dat dit ROWENTA DW4030D2 AUTOSTEAM handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing ROWENTA DW4030D2 AUTOSTEAM te teleladen.


ROWENTA DW4030D2 AUTOSTEAM : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (7610 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding ROWENTA DW4030D2 AUTOSTEAM

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Er moet toezicht op kinderen zijn, zodat zij niet met het apparaat kunnen spelen. Gebruikt u een verlengsnoer, dan dient dit tweepolig (10A) en geaard te zijn. € Indien het elektriciteitssnoer beschadigd is, moet dit onmiddellijk vervangen worden door een erkend reparateur om gevaar te voorkomen. [. . . ] € Indien het elektriciteitssnoer beschadigd is, moet dit onmiddellijk vervangen worden door een erkend reparateur om gevaar te voorkomen. € Indien uw strijkijzer is gevallen of een harde schok heeft ondergaan, dient u het apparaat altijd te laten controleren door een erkend reparateur (zie servicelijst). Zelfs indien er aan de buitenkant geen schade is, kan er inwendig toch schade zijn ontstaan aan het waterreservoir of de thermostaatbeveiliging. Het strijkijzer mag tevens niet meer gebruikt worden als het lekt of wanneer er problemen zijn tijdens het functioneren. Demonteer het apparaat nooit zelf, laat het altijd nakijken door een erkend reparateur, om elk risico uit te sluiten. € Trek niet aan het snoer om de stekker uit het stopcontact te trekken. Haal de stekker altijd uit het stopcontact voordat u het reservoir vult, leegt of spoelt, voordat u het strijkijzer reinigt en na elk gebruik. € Laat het apparaat nooit zonder toezicht wanneer het op het elektriciteitsnet is aangesloten en zolang het niet ca. MOGELIJKE OORZAKEN U gebruikt stoom terwijl het strijkijzer niet heet genoeg is. U hebt het strijkijzer plat opgeborgen zonder het te legen en de stoomregelaar op te zetten. Er komt bruine vloeistof uit de strijkzool die vlekken veroorzaakt op het strijkgoed. Schakel de zelfreinigingsfunctie in en raadpleeg het hoofdstuk “Welk water kunt u gebruiken ? lees het hoofdstuk van de temperaturen om de thermostaat in te stellen. TR DA SV NO FI HR SR BG SL PL CS SK HU RU UK RO ET LV LT AR De strijkzool is vuil of bruin en kan vlekken veroorzaken op het strijkgoed U gebruikt een te hoge temperatuur. Er zit te weinig water in het reservoir Milieu Wees vriendelijk voor het milieu !Lever het in bij het milieustation in uw gemeente of bij onze technische dienst. [. . . ] TR DA SV NO FI HR SR BG SL PL CS SK HU RU UK RO ET LV LT AR De strijkzool is vuil of bruin en kan vlekken veroorzaken op het strijkgoed U gebruikt een te hoge temperatuur. Er zit te weinig water in het reservoir Milieu Wees vriendelijk voor het milieu !Lever het in bij het milieustation in uw gemeente of bij onze technische dienst. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING ROWENTA DW4030D2 AUTOSTEAM

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding ROWENTA DW4030D2 AUTOSTEAM zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag