Gebruiksaanwijzing ROWENTA DG8421 PRO PRECISION

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing ROWENTA DG8421 PRO PRECISION. Wij hopen dat dit ROWENTA DG8421 PRO PRECISION handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing ROWENTA DG8421 PRO PRECISION te teleladen.


Mode d'emploi ROWENTA DG8421 PRO PRECISION
Download
Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding ROWENTA DG8421 PRO PRECISION

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] - Plaats de haarlok tegen de kammetjes voor het in vorm brengen (c) (fig. - Houdt deze positie gedurende 7 seconden vast. - Haal het accessoire (J) uit de haarlok zonder het glad te strijken (fig. [. . . ] - Haal het accessoire (J) uit de haarlok zonder het glad te strijken (fig. - Leg de haarlok aan de andere kant van je hoofd neer (fig. Maak hiervoor de wortels een beetje vochtig en ga zoals hierboven beschreven op de gewenste plek te werk. 4 - ONDERHOUD: Let op: altijd de stekker uit het stopcontact halen voordat u het apparaat gaat reinigen. U kunt het apparaat en zijn accessoires reinigen met een enigszins vochtige doek voor het verwij4 - INSTANDHALTUNG: Achtung: Das Gerät muss vor der Reinigung stets ausgesteckt werden. Betreffende het gebruik van dit apparaat door een verantwoordelijke persoon. Er moet toezicht zijn op kinderen zodat zij niet met het apparaat kunnen spelen. Indien het netsnoer beschadigd is, moet het vervangen worden door de fabrikant, diens servicedienst of een persoon met een gelijkwaardige kwalificatie, om gevaarlijke situaties te voorkomen. Laat het accessoire langer op uw haarwortels zitten. Plaats het volume accessoire dichter bij de wortels. Zorg ervoor dat de haarlok naar de andere kant van het hoofd geplaatst is terwijl het afkoelt na de volumebehandeling (fig. Uw apparaat bevat veel materialen die hergebruikt of gerecycleerd kunnen worden. Breng het naar een hiervoor bedoeld verzamelpunt of een erkende servicedienst voor verwerking hiervan. Voor uw veiligheid beantwoordt dit apparaat aan de toepasselijke normen en regelgevingen (Richtlijnen Laagspanning, Elektromagnetische Compatibiliteit, Milieu. De accessoires van het apparaat worden tijdens het gebruik zeer heet. Zorg dat het netsnoer nooit in contact komt met de hete delen van het apparaat. [. . . ] Voor uw veiligheid beantwoordt dit apparaat aan de toepasselijke normen en regelgevingen (Richtlijnen Laagspanning, Elektromagnetische Compatibiliteit, Milieu. De accessoires van het apparaat worden tijdens het gebruik zeer heet. Zorg dat het netsnoer nooit in contact komt met de hete delen van het apparaat. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING ROWENTA DG8421 PRO PRECISION

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding ROWENTA DG8421 PRO PRECISION zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag