Gebruiksaanwijzing ROWENTA CV8655 INFINI PRO VOLUME

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing ROWENTA CV8655 INFINI PRO VOLUME. Wij hopen dat dit ROWENTA CV8655 INFINI PRO VOLUME handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing ROWENTA CV8655 INFINI PRO VOLUME te teleladen.


Mode d'emploi ROWENTA CV8655 INFINI PRO VOLUME
Download
Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding ROWENTA CV8655 INFINI PRO VOLUME

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] - Droog het haar maar zorg ervoor dat de wortels vochtig blijven. - Stapsgewijs gebruik: - Begin altijd met de haarlokken aan de bovenkant van het hoofd en eindig bij de haarlokken in de nek. [. . . ] Het apparaat is voorzien van een beveiligingssysteem tegen oververhitting. In geval van oververhitting (bijvoorbeeld omdat het rooster aan de achterzijde vuil is), schakelt het apparaat zich automatisch uit: neem contact op met de consumentenservice. De stekker moet uit het stopcontact gehaald worden: - vóór het reinigen en onderhoud van het apparaat - bij storingen tijdens het gebruik - zodra u het apparaat niet meer gebruikt. Niet gebruiken wanneer het netsnoer beschadigd is · Niet in water onderdompelen of onder de kraan houden, ook niet voor het reinigen. Niet bij het kastje vasthouden wanneer dit heet is, maar aan de handgreep. De stekker niet uit het stopcontact halen door aan het snoer te trekken, maar alleen via de stekker. Niet reinigen met schurende of corrosieve middelen. Niet gebruiken bij temperaturen onder 0 °C en boven 35 °C. GARANTIE: Dit apparaat is alleen bedoeld voor huishoudelijk gebruik en is niet geschikt voor industriële doeleinden. Deren van haren en vuil die zich op het rooster aan de achterzijde hebben kunnen vastzetten. Afneembaar rooster achterzijde: door het bevestigingssysteem met magneten kan het rooster aan de achterzijde zeer eenvoudig verwijderd en teruggeplaatst worden, om het reinigen te vereenvoudigen. Lees eerst zorgvuldig alle veiligheidsvoorschriften voor ieder gebruik. [. . . ] Voor extra beveiliging is het aan te raden om het elektrische circuit van de stroomtoevoer naar de badkamer te voorzien van een aardlekschakelaar met een maximale lekstroom van 30mA. De installatie van het apparaat en het gebruik moeten echter beantwoorden aan de in uw land geldende normen. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING ROWENTA CV8655 INFINI PRO VOLUME

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding ROWENTA CV8655 INFINI PRO VOLUME zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag