Gebruiksaanwijzing ROWENTA CT3818

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing ROWENTA CT3818. Wij hopen dat dit ROWENTA CT3818 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing ROWENTA CT3818 te teleladen.


ROWENTA CT3818 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (1763 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding ROWENTA CT3818

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] €¢ Er moet toezicht zijn op kinderen zodat zij niet met het apparaat kunnen spelen. €¢ Gebruik huishoudelijke apparatuur niet als het netsnoer van het apparaat zichtbaar beschadigd is, of als het apparaat gevallen is of lekt. Stuur in zo'n geval het koffiezetapparaat naar een erkend servicecentrum van Rowenta (zie de bijgevoegde lijst van adressen). [. . . ] €¢ Voor alle modellen zijn reserve Rowenta-warmhoudkannen verkrijgbaar bij de servicecentra. €¢ Model met koffiesterkte-indicator: u krijgt precies de juiste hoeveelheid koffie die is afgestemd op uw persoonlijke voorkeur (slappe of sterke koffie). Draai aan de instelknop en lees de hoeveelheid koffie af aan de hoogte van het waterpeil. €¢ Model zonder koffiesterkte-indicator: zie tekening (afbeelding 3). €¢ Model zonder automatische uitschakeling: wanneer de koffie klaar is, drukt u de schakelaar in: het controlelampje gaat uit. €¢ Model met automatische uitschakeling: het apparaat schakelt automatisch na 15 minuten uit, ongeacht het aantal kopjes. Om het apparaat eerder uit te zetten, trekt u de stekker uit het stopcontact. €¢ De koffie inschenken: - voor modellen met een kunststof kan, de deksel van de kan met een halve draai openen (afbeelding 7). - voor modellen met een roestvrijstalen kan, de hendel indrukken om in te schenken en loslaten om te stoppen (afbeelding 8). Plaats geen harde voorwerpen, zoals metalen of aardewerk thee-eieren in de kan; deze kunnen de binnenkant beschadigen. €¢ Haal de stekker uit het stopcontact en laat het koffiezetapparaat afkoelen. €¢ Maak de buitenkant van het koffiezetapparaat schoon met een zacht, vochtig doekje. €¢ Maak de binnenkant van de kan alleen schoon met een zachte afwasborstel en spoel hem uit met schoon water. €¢ U kunt het binnenfilter uit het apparaat nemen (afbeelding 11a of 11b afhankelijk van het model). Voeg wat vaatwasmiddel toe (poeder of tablet) en laat dit minstens 2 uur inwerken. €¢ Als u een vloeibaar of poedervormig ontkalkingsmiddel gebruikt, volgt u de instructies op de verpakking. €¢ Als u schoonmaakazijn gebruikt: - verdun twee kopjes azijn met 2 kopjes water. - giet de koude ontkalkingsoplossing in het waterreservoir, plaats een papieren filterzakje of het permanent filter in de filterhouder en zet de kan met het deksel erop in het apparaat. [. . . ] Laat het koffiezetapparaat afkoelen voordat u water in het reservoir giet. - De dop van de warmhoudkan zit verstopt of de uitgang van de filterhouder zit verstopt. - Reinig het deksel grondig met een sopje of met de uitgang van de filterhouder (fig. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING ROWENTA CT3818

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding ROWENTA CT3818 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag