Gebruiksaanwijzing ROWENTA CT3801 ADAGIO

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing ROWENTA CT3801 ADAGIO. Wij hopen dat dit ROWENTA CT3801 ADAGIO handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing ROWENTA CT3801 ADAGIO te teleladen.


Mode d'emploi ROWENTA CT3801 ADAGIO
Download
Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding ROWENTA CT3801 ADAGIO

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Het is gevaarlijk om zelf te proberen om het apparaat te repareren. € Indien het snoer is beschadigd dient het door de fabrikant, de klantenservice of een gelijkwaardig gekwalificeerde persoon te worden vervangen om zo elke kans op gevaar te vermijden. € Bij ondoelmatig of verkeerd gebruik kan bij schade geen aansprakelijkheid worden aanvaard. [. . . ] Indien u het apparaat midden in een cyclus wilt stopzetten, druk dan stevig op de schakelaar. € De koffie inschenken: - voor modellen met een kunststof kan, de deksel van de kan met een halve draai openen (afbeelding 7). - voor modellen met een roestvrijstalen kan, de hendel indrukken om in te schenken en loslaten om te stoppen (afbeelding 8). 18 REINIGING EN ONDERHOUD Waarschuwing!Plaats geen harde voorwerpen, zoals metalen of aardewerk thee-eieren in de kan; deze kunnen de binnenkant beschadigen. € Haal de stekker uit het stopcontact en laat het koffiezetapparaat afkoelen. € Maak de buitenkant van het koffiezetapparaat schoon met een zacht, vochtig doekje. € Maak de binnenkant van de kan alleen schoon met een zachte afwasborstel en spoel hem uit met schoon water. Voeg wat vaatwasmiddel toe (poeder of tablet) en laat dit minstens 2 uur inwerken. Giet de kan leeg en spoel hem grondig af. reinig het deksel van de kan regelmatig (fig. 13a) en spoel hem daarna af met schoon water (fig. 19 ONTKALKEN • Ontkalk uw koffiezetapparaat na 40 keer koffie gezet te hebben. U kunt hiervoor gebruiken: • ofwel een zakje ontkalkingsmiddel, verdund met 2 grote glazen water. • ofwel 2 grote glazen schoonmaakazijn. - giet de koude ontkalkingsoplossing in het waterreservoir, plaats een papieren filterzakje of het permanent filter in de filterhouder en zet de kan met het deksel erop in het apparaat. - zet het koffiezetapparaat uit zodra de helft van de oplossing door het apparaat is gelopen en laat het een uur inwerken. Zet het koffiezetapparaat weer aan en laat de rest van de oplossing doorlopen. [. . . ] - De koffie loopt niet in de kan, maar het koffieapparaat werkt wel. - De dop van de warmhoudkan is niet geplaatst. - De dop van de warmhoudkan zit verstopt of de uitgang van de filterhouder zit verstopt. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING ROWENTA CT3801 ADAGIO

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding ROWENTA CT3801 ADAGIO zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag