Gebruiksaanwijzing ROWENTA CG3808

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing ROWENTA CG3808. Wij hopen dat dit ROWENTA CG3808 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing ROWENTA CG3808 te teleladen.


Mode d'emploi ROWENTA CG3808
Download
Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding ROWENTA CG3808

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] €¢ Gebruik huishoudelijke apparatuur niet als het netsnoer van het apparaat zichtbaar beschadigd is, of als het apparaat gevallen is of lekt. Stuur in zo'n geval het koffiezetapparaat naar een erkend servicecentrum van Rowenta (zie de bijgevoegde lijst van adressen). €¢ Zorg ervoor dat het netsnoer niet over hoeken, scherpe randen of hete voorwerpen komt te liggen of hangen. [. . . ] - door gasten in hotels, motels of andere verblijfsvormen, - in omgevingen zoals bed and breakfasts. €¢ Raak nooit het warmhoudplaatje aan wanneer u de kan van het koffiezetapparaat neemt als het koffieapparaat aan staat. Wanneer het apparaat aan staat wordt het warmhoudplaatje zeer heet en kan het brandwonden veroorzaken. VOOR HET EERSTE GEBRUIK • Laat het apparaat eerst twee keer doorlopen met een volle kan water, zonder koffie. Tussen de twee doorloop cycli ongeveer 5 minuten wachten. €¢ Voor alle modellen zijn reserve Rowenta kannen verkrijgbaar bij de servicecentra KOFFIE ZETTEN Volg afbeelding 1 tot 6 • Model met koffiesterkte-indicator: u krijgt precies de juiste hoeveelheid koffie die is afgestemd op uw persoonlijke voorkeur (slappe of sterke koffie). Draai aan de instelknop en lees de hoeveelheid koffie af aan de hoogte van het waterpeil. Doe het aantal maatschepjes koffie in de filter. €¢ Model zonder koffiesterkte-indicator: zie tekening (afbeelding 3). €¢ Wanneer de koffie klaar is, drukt u de schakelaar in: het lampje gaat uit. 14 REINIGING EN ONDERHOUD Waarschuwing!Plaats geen harde voorwerpen, zoals metalen of aardewerk thee-eieren in de kan; deze kunnen de binnenkant beschadigen. €¢ Haal de stekker uit het stopcontact en laat het koffiezetapparaat afkoelen. €¢ Maak de binnenkant van de kan alleen schoon met een zachte afwasborstel en spoel hem uit met schoon water. €¢ U kunt het binnenfilter uit het apparaat nemen (afbeelding 8a, 8b afhankelijk van het model). Volg afbeelding 8 tot 11 • Maak de buitenkant van het koffiezetapparaat schoon met een zacht, vochtig doekje. [. . . ] - na het ontkalken dient u minstens 2 of 3 keer schoon water door het apparaat te laten lopen om het schoon te spoelen. Op koffiezetapparaten met een buitensporige hoeveelheid kalk kan geen garantie worden verleend. - Het duurt lang voordat de koffie - Het apparaat is verkalkt. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING ROWENTA CG3808

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding ROWENTA CG3808 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag