Gebruiksaanwijzing ROWENTA CG 3009

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing ROWENTA CG 3009. Wij hopen dat dit ROWENTA CG 3009 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing ROWENTA CG 3009 te teleladen.


ROWENTA CG 3009 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (1789 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding ROWENTA CG 3009

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] · Controleer, voordat u de stekker van het apparaat in het stopcontact steekt, of de netspanning van uw elektrische installatie overeenkomt met die van het apparaat en of het stopcontact geaard is. · Uw apparaat is uitsluitend bedoeld voor huishoudelijk gebruik binnenshuis. · Trek, bij langdurige afwezigheid en als u het apparaat schoonmaakt, de stekker uit het stopcontact. [. . . ] · Tijdens het gebruik van het koffiezetapparaat altijd het deksel (2) gesloten houden. Met sommige, willekeurig uitgekozen apparaten zijn praktische gebruikstests uitgevoerd, waardoor het kan lijken of het apparaat al gebruikt is. · De warmhoudkan nooit in een magnetron, vaatwasser of op een kookplaat zetten. · Gebruik de schenkkan of de warmhoudkan niet zonder hun deksel. NL VOOR HET EERSTE GEBRUIK: Voor het allereerste gebruik spoelt u het koffiezetapparaat om door het aan te zetten zonder koffiemaling en met 1 liter water. 26 KOFFIEZETTEN: (Volg de illustraties 1 tot en met 7) - Gebruik uitsluitend koud water en een papieren filter n°4. - Zorg dat u de maximale hoeveelheid water die op het waterreservoir staat aangegeven, niet overschrijdt. - Dankzij de druppelstopfunctie kunt u de schenkkan tijdens het koffiezetten even uit het koffiezetapparaat halen om een kopje koffie in te schenken. Plaats de schenkkan of de warmhoudkan snel weer terug om overlopen van de filterhouder te voorkomen. - Spoel de warmhoudkan vóór gebruik om met warm water om de warmte beter vast te houden. - Het deksel van de warmhoudkan moet voor het bereiden en warmhouden van de koffie stevig naar links gedraaid worden tot het niet verder kan, figuur 10 en 11. - Druk de knop voor het uitschenken van de koffie van de warmhoudkan naar beneden, teruggezet (de wijzers geven 12:00 aan), de knop « ON/OFF » knippert. (Het display keert terug naar de klok, wanneer het instellen niet binnen 5 seconden gebeurt). - Druk op de toets « AUTO » om de programmering in te schakelen. Op het ingestelde tijdstip wordt de knop rood en gaat het koffiezetapparaat aan. - Druk op de toets « ON/OFF » om het apparaat uit te schakelen. - U kunt op ieder moment de programmering annuleren door op de toets « AUTO » te drukken. Schakel de programmering weer in door opnieuw op de toets « AUTO » te drukken. [. . . ] - Spoel het koffiezetapparaat om door het 2 of 3 keer door te laten lopen met 1 liter schoon water. De garantie geldt niet voor apparaten die niet of nauwelijks functioneren omdat zij niet ontkalkt zijn. ACCESSOIRES: - Warmhoudkan - Glazen schenkkan IN GEVAL VAN PROBLEMEN: · Controleer: - of de stekker goed in het stopcontact zit. - of de filterhouder goed vergrendeld is · Het doorlopen van het water duurt te lang of het apparaat maakt veel lawaai: - het koffiezetapparaat dient ontkalkt te worden. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING ROWENTA CG 3009

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding ROWENTA CG 3009 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag