Gebruiksaanwijzing ROWENTA CG 3508 NEO

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing ROWENTA CG 3508 NEO. Wij hopen dat dit ROWENTA CG 3508 NEO handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing ROWENTA CG 3508 NEO te teleladen.


Mode d'emploi ROWENTA CG 3508 NEO
Download
Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding ROWENTA CG 3508 NEO

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] A B C D E G F BESCHRIJVING A B C D E F G Deksel van het waterreservoir Afneembaar waterreservoir Filterhouder Controlelampje Glazen schenkkan (afhankelijk van het model) Isothermkan roestvrijstaal of plastic (afhankelijk van het model) Snoeropberging NL INSTALLATIE Doe de stekker in het stopcontact. Dankzij de snoeropberging hoeft u alleen maar de lengte te gebruiken die u nodig heeft. Laat het koffiezetapparaat twee keer alleen met water (zonder koffie) functioneren om het circuit te spoelen. KOFFIE ZETTEN 8g 6g Doe de stekker in het stopcontact. [. . . ] Deze stopt automatisch na 2 uur (glaskan) of 15 minuten (thermokan). SCHOONMAKEN Het apparaat niet schoonmaken als het heet is. Als het apparaat afgekoeld is kan het schoongemaakt worden met een vochtige doek. De afneembare onderdelen (de filterhouder en de schenkkan zonder deksel) kunnen in de vaatwasmachine gereinigd worden. Het reservoir, het deksel van de schenkkan en de isothermkan (afhankelijk van het model) worden onder de kraan schoongemaakt. Het koffiezetapparaat niet onderdompelen. ONTKALKEN Ontkalk uw apparaat ongeveer 1 keer per maand. Als u een in de handel te verkrijgen ontkalkingpoeder of ­vloeistof gebruikt, volg dan de instructies van de fabrikant. Voor witte azijn: maak een mengsel van 2 kopjes azijn en 2 kopjes water. - Schenk de koude ontkalkingoplossing in het reservoir. - Doe een papieren filter in de filterhouder. - Plaats de schenkkan voorzien van het deksel - Zet het apparaat aan - Zet de koffiezetter halverwege het doorlopen uit en laat het 1 uur rusten - Zet het apparaat weer aan en laat de oplossing doorlopen. - Na het ontkalken is het absoluut noodzakelijk 2 keer te spoelen met helder water om het circuit schoon te spoelen. De garantie geldt niet voor slecht of niet werkende koffiezetapparaten als gevolg van het verzuimen van ontkalken. VEILIGHEIDSVOORSCHRIFTEN - Gelieve vóór het eerste gebruik te controleren of de netspanning overeenstemt met de spanning vermeld op het typeplaatje van het apparaat. - Een elektrisch apparaat is geen speelgoed, houd het buiten bereik van kinderen. - Een elektrisch huishoudelijk apparaat mag niet meer gebruikt worden als het apparaat zichtbaar beschadigingen vertoont, is gevallen of lekt. [. . . ] - Als het snoer beschadigd is moet deze vervangen worden door de fabrikant, een erkend reparateur of eigen servicedienst van het merk, om elk gevaar te voorkomen. - Rowenta is niet aansprakelijk voor eventuele beschadigingen aan het apparaat die te wijten zijn aan een verkeerd gebruik . - Aan het eind van de levensduur van het apparaat dient het op gepaste wijze verwijderd te worden. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING ROWENTA CG 3508 NEO

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding ROWENTA CG 3508 NEO zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag