Gebruiksaanwijzing ROWENTA CG 302

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing ROWENTA CG 302. Wij hopen dat dit ROWENTA CG 302 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing ROWENTA CG 302 te teleladen.


Mode d'emploi ROWENTA CG 302
Download
Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding ROWENTA CG 302

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Mode d'emploi Gebrauc hsanweisung Instructio ns for use Modo de empleo Istruzioni per l'uso Brugsanvisning Gebruiksaanwijzing Bruksanvisning Instruçõe s para uso Käyttö ja hoito FRANCAIS DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO PORTUGUÊS NEDERLANDS SVENSKA NORSK SUOMI DANSK 1 2 3-4 5 6 7 8 9 10 11 12 1 2 3 8g 1x4 6g 4 5 6 7 8 9 1 2 9 bis 10 11 NEDERLANDS Beschrijving van het apparaat : A Deksel van het waterreservoir B Afneembare filterhouder met druppelstop C Maatschepje voor koffie D Zwenkfilter E Deksel voor schenkkan F Schenkkan met waterindicator : aantal kopjes / waterhoeveelheid G Warmhoudplaatje H Opbergruimte voor het snoer (achterzijde) I Verlichte aan/uit-schakelaar J Uitwendige waterindicator K Stelwieltje voor het doseerstaafje voor koffie (al naar gelang het model) L Waterreservoir VEILIGHEIDSTIPS Uitsluitend op wisselspanning overeenkomstig het typeplaatje aansluiten · Een elektrisch apparaat is geen speelgoed voor kinderen. [. . . ] de schakelaar indrukken als de koffie klaar is : het controlelampje gaat uit. THEE ZETTEN Om thee van losse theeblaadjes te zetten is een speciaal theefilter van Rowenta ZF 161 (naar gelang het land) verkrijgbaar. Thee in het filter doen en het waterreservoir met koud water vullen. Ga op dezelfde wijze te werk als voor koffie zetten. SCHOONMAAK EN ONDERHOUD Stekker uit het stopcontact halen en apparaat laten afkoelen. De buitenkant van het koffiezetapparaat met een vochtig doekje schoonmaken. Het binnenfilter kan eruit gehaald worden (afb. Deze filterhouder en de schenkkan mogen in de vaatwasser. [. . . ] Op koffiezetapparaten die niet ontkalkt zijn, kan geen garantie worden verleend MOGELIJKE STORINGEN EN HET VERHELPEN ER Storing Mogelijke oorzaak VAN Verhelpen - Het controlelampje brandt niet - Koffie zetten duurt lan ger - Apparaat maakt meer lawaai - stekker niet goed aanges- - stekker goed aansluiten loten - apparaat verkalkt - apparaat ontkalken 8 [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING ROWENTA CG 302

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding ROWENTA CG 302 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag