Gebruiksaanwijzing ROWENTA CG 100 NAPOLI

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing ROWENTA CG 100 NAPOLI. Wij hopen dat dit ROWENTA CG 100 NAPOLI handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing ROWENTA CG 100 NAPOLI te teleladen.


ROWENTA CG 100 NAPOLI : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (605 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding ROWENTA CG 100 NAPOLI

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] A B C D E F G H I J K L M N O P Q R NEDERLANDS s VOOR HET EERSTE GEBRUIK · Laat vóór gebruik een vol reservoir water doorlopen (zonder filter en zonder koffie) om het apparaat schoon te spoelen. [. . . ] · Bij het gebruik van schoonmaakazijn : - Schenk 1 kopje azijn en 1 kopje water in het reservoir. - Zet het apparaat gedurende een tiental seconden aan, schakel het apparaat dan met de aan/uit-schakelaar weer uit. s VEILIGHEIDSMAATREGELEN · Controleer voordat u de stekker in het stopcontact steekt of de spanning van uw lichtnet overeenkomt met de spanning, die op het typeplaatje staat aangegeven. · Gebruik het apparaat niet als de stekker, het snoer of het apparaat zelf beschadigingen vertonen. · Een eventueel te gebruiken verlengsnoer dient in uitstekende staat te verkeren. · Het apparaat niet in water dompelen of onder de kraan houden. [. . . ] · Bij (semi-)professioneel gebruik van dit apparaat vervalt het recht op garantie en accepteert de fabrikant geen aansprakelijkheid voor eventuele kosten of schade. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING ROWENTA CG 100 NAPOLI

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding ROWENTA CG 100 NAPOLI zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag