Gebruiksaanwijzing ROWENTA CF 9220

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing ROWENTA CF 9220. Wij hopen dat dit ROWENTA CF 9220 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing ROWENTA CF 9220 te teleladen.


Mode d'emploi ROWENTA CF 9220
Download
Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding ROWENTA CF 9220

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] 1800113358 9220NO B C A D E F H K I J L NL 1. [. . . ] U kunt uw hele haardos deze beweging geven, of slechts enkele lokken. HET FÖHNEN Rafelig & geëffileerd haar De Föhntechniek is geschikt voor iedere haarlengte. Droog na het wassen het haar goed af met een handdoek en kam het goed uit. Droog het haar voor met de droogfunctie van Brush Activ' met het hoofd naar voren gebogen, om de wortels meer volume te geven. De haarpunten moeten vochtig blijven. U kunt haarschuim of wax gebruiken om het haar mooier te maken. Verdeel de haardos verticaal in twee gedeeltes, vanaf de top van het hoofd tot laag in de nek. Begin het föhnen met het apparaat onder de lok geplaatst, waarbij u van de wortel naar de haarpunt beweegt. Herhaal deze handeling totdat het haar aan beide zijden van de nek goed droog is. Ga door met de lokken aan de zijde van het gezicht en eindig op het hoofd. Plaats voor een mooi rafelig effect met geëffileerde punten de borstel onder of op de lok, in de richting van het rafelen en trek de lok naar de tegenovergestelde wang, nog steeds met het hoofd enigszins gebogen. [. . . ] Zet vervolgens de lok terug aan de goede kant. Om uw hele haardos volume te geven is het belangrijk deze tip bij iedere haarlok toe te passen. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING ROWENTA CF 9220

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding ROWENTA CF 9220 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag