Gebruiksaanwijzing ROWENTA CF 9000

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing ROWENTA CF 9000. Wij hopen dat dit ROWENTA CF 9000 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing ROWENTA CF 9000 te teleladen.


ROWENTA CF 9000 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (863 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   ROWENTA CF 9000 TIPS AND TRICKS VOOR BRUSH ACTIV (686 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding ROWENTA CF 9000

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Normaliter heeft u even tijd (2 tot 3 sessies) nodig om hiermee te leren omgaan en het gebruik volmaakt te beheersen. Brush Activ' is een draaiende, drogende borstel speciaal ontworpen om uw haar moeiteloos in één gebaar te föhnen: sneller en gemakkelijker dan een normale föhnbeurt. [. . . ] GARANTIE Uw apparaat is uitsluitend bestemd voor huishoudelijk gebruik. GEBRUIKSADVIEZEN BESCHERMING VAN DE BORSTELS: De haren van de borstels zijn expres soepel gehouden voor een optimale doelmatigheid en om u haar gezond te houden. - Om te zorgen dat de borstels doelmatig blijven, dient u ze na ieder gebruik in hun beschermkap (L) terug te plaatsen. - Openen / sluiten van de beschermkappen. PLAATSEN EN VERWIJDEREN VAN DE BORSTELS IN HET APPARAAT (B): - Verwijder de beschermkap - Plaats de borstel tot u een KLIK hoort. - Voor het verwijderen: druk op de knop (B) en trek aan de borstel. CLIC! TEMPERATUUR / LUCHTSNELHEID (C): Instelling temperatuur / luchtsnelheid: - Niveau 0: uitschakeling apparaat - Niveau 1: gematigde temperatuur en luchtstroom - Niveau 2: hogere temperatuur en sterkere luchtstroom DRAAIRICHTING (D): Met deze functie kunt u automatisch een haarlok rond de borstel wikkelen om moeiteloos te föhnen. - Om met draaien te beginnen drukt u de keuzeschakelaar (D) in de gewenste draairichting (rechts of links). - Zorg dat de druk tijdens het föhnen gelijk blijft - Laat om het draaien te stoppen de druk los. DRAAISNELHEDEN (E): Uw apparaat heeft een regelknop om de draaisnelheid van de borstels mee in te stellen (E) en die u aan de hand van uw haar kunt aanpassen. - Voor een hogere snelheid draait u de knop (E) naar rechts - Voor een lagere snelheid draait u de knop (E) naar links. HOE GEBRUIKT U HET APPARAAT?: Hierna volgt de basistechniek voor een geslaagd resultaat TEGELIJKERTIJD DROGEN EN IN MODEL BRENGEN!- Droog na het wassen het haar goed af met een handdoek en kam het goed uit. Gebruik uw apparaat niet voor haar met klitten of getoupeerd haar, noch voor toegevoegde lokken. - U kunt uw haar voordrogen met de droogfunctie (C), stand 2 (zonder borstel), maar het haar moet wel enigszins vochtig blijven. - Verdeel uw haardos in aparte lokken van enkele centimeters (zie het boekje «Tips van de kapper») en behandel de lokken één voor één. U kunt haarklemmen gebruiken om de andere haarlokken op hun plaats te houden. [. . . ] «Mijn apparaat houdt op met werken»: de thermische beveiliging is ingeschakeld. Indien het probleem blijft bestaan, neem dan contact op met de Servicedienst. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING ROWENTA CF 9000

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding ROWENTA CF 9000 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag