Gebruiksaanwijzing ROWENTA CF7 620 SUPREMIUM TURBO

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing ROWENTA CF7 620 SUPREMIUM TURBO. Wij hopen dat dit ROWENTA CF7 620 SUPREMIUM TURBO handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing ROWENTA CF7 620 SUPREMIUM TURBO te teleladen.


ROWENTA CF7 620 SUPREMIUM TURBO : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (543 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding ROWENTA CF7 620 SUPREMIUM TURBO

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] · De accessoires van het apparaat worden tijdens het gebruik zeer heet. Zorg dat het netsnoer nooit in contact komt met de hete delen van het apparaat. · Controleer of de spanning van uw elektriciteitsinstallatie overeenkomt met die van het apparaat. [. . . ] · Niet bij het kastje vasthouden wanneer dit heet is, maar aan de handgreep. · De stekker niet uit het stopcontact halen door aan het snoer te trekken, maar alleen via de stekker. · Niet gebruiken bij temperaturen onder 0 °C en boven 35 °C. IN GEBRUIK NEMEN De temperatuur van uw apparaat stijgt heel snel ( klaar voor gebruik binnen 60 seconden), en deze blijft tijdens gebruik continu stabiel. - Zet het apparaat aan - Om de tangen te openen dient u op de knop "Lock System" te drukken. zodra het woord « OK » verschijnt op het digitale scherm, is het apparaat klaar voor gebruik in de minimale temperatuur stand (130°C). - Selecteer de ideale temperatuur voor uw haar met behulp van de knoppen -/+. Druk op de knop ­ om de temperatuur te verlagen of op knop + om deze te verhogen. Zodra het apparaat de gevraagde temperatuur bereikt, verschijnt het woord « OK » . - Als u deTurbo functie wilt gebruiken (gedurende een paar seconden 20°C meer voor kruinen en recalcitrante haarlokken), moet u op de Turbo knop drukken. NB : Op elk gewenst moment kunt u deze functie uitschakelen (verkeerde handeling bijvoorbeeld), door weer op deTurbo knop te drukken. - Om het apparaat uit te zetten dient u gedurende 2 seconden op de aan/uit-knop te drukken. - Na gebruik het apparaat uitzetten, en volledig laten afkoelen voordat u het opbergt. NB : Om vergissingen in de handelingen tegen te gaan (als er per ongeluk tijdens gebruik op de +/- knoppen wordt gedrukt) is dit apparaat uitgerust met een vergrendelingsbeveiliging. Als u het temperatuurniveau tijdens gebruik wilt vergrendelen, dient u 2 seconden lang op de + of ­ knop te drukken. Uw apparaat vergrendelt zich dan, en er verschijnt dan een slotje op uw scherm. Als u de temperatuur van het apparaat wilt wijzigen, moet u het ontgrendelen. Uw apparaat ontgrendelt zich dan, en het slotje verdwijnt dan van uw scherm. [. . . ] · Om het effect te versterken kunt u een mousse gebruiken voor het gladstrijken. : Na gebruik het apparaat uitzetten, en volledig laten afkoelen voordat u het opbergt. · Om het apparaat te reinigen : uitzetten, een vochtige doek eroverheen halen en met een droge doek afdrogen. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING ROWENTA CF7 620 SUPREMIUM TURBO

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding ROWENTA CF7 620 SUPREMIUM TURBO zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag