Gebruiksaanwijzing ROWENTA CF7 620 SUPREMIUM TURBO

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing ROWENTA CF7 620 SUPREMIUM TURBO. Wij hopen dat dit ROWENTA CF7 620 SUPREMIUM TURBO handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing ROWENTA CF7 620 SUPREMIUM TURBO te teleladen.


Mode d'emploi ROWENTA CF7 620 SUPREMIUM TURBO
Download
Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding ROWENTA CF7 620 SUPREMIUM TURBO

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] · De accessoires van het apparaat worden tijdens het gebruik zeer heet. Zorg dat het netsnoer nooit in contact komt met de hete delen van het apparaat. · Controleer of de spanning van uw elektriciteitsinstallatie overeenkomt met die van het apparaat. Een verkeerde aansluiting kan onherstelbare schade veroorzaken die niet door de garantie gedekt wordt. [. . . ] · Niet gebruiken bij temperaturen onder 0 °C en boven 35 °C. GARANTIE: Dit apparaat is alleen bestemd voor huishoudelijk gebruik. Het kan niet voor bedrijfsmatige doeleinden gebruikt worden. De garantie is niet geldig in geval van een oneigenlijk gebruik 3. IN GEBRUIK NEMEN De temperatuur van uw apparaat stijgt heel snel ( klaar voor gebruik binnen 60 seconden), en deze blijft tijdens gebruik continu stabiel. - Zet het apparaat aan - Om de tangen te openen dient u op de knop "Lock System" te drukken. Dan verschijnt temperatuur 130 op het digitale scherm. zodra het woord « OK » verschijnt op het digitale scherm, is het apparaat klaar voor gebruik in de minimale temperatuur stand (130°C). - Selecteer de ideale temperatuur voor uw haar met behulp van de knoppen -/+. Druk op de knop ­ om de temperatuur te verlagen of op knop + om deze te verhogen. Het digitale scherm geeft de geselecteerde temperatuur aan. Zodra het apparaat de gevraagde temperatuur bereikt, verschijnt het woord « OK » . - Als u deTurbo functie wilt gebruiken (gedurende een paar seconden 20°C meer voor kruinen en recalcitrante haarlokken), moet u op de Turbo knop drukken. Deze schakelt zich vanzelf weer uit na een paar seconden. NB : Op elk gewenst moment kunt u deze functie uitschakelen (verkeerde handeling bijvoorbeeld), door weer op deTurbo knop te drukken. De functie schakelt zich dan onmiddellijk uit. - Om het apparaat uit te zetten dient u gedurende 2 seconden op de aan/uit-knop te drukken. - Na gebruik het apparaat uitzetten, en volledig laten afkoelen voordat u het opbergt. NB : Om vergissingen in de handelingen tegen te gaan (als er per ongeluk tijdens gebruik op de +/- knoppen wordt gedrukt) is dit apparaat uitgerust met een vergrendelingsbeveiliging. Als u het temperatuurniveau tijdens gebruik wilt vergrendelen, dient u 2 seconden lang op de + of ­ knop te drukken. [. . . ] · Om bij het strijken over de lengte van het haar strepen te vermijden, te werk gaan in een soepele en continue beweging. · Om het effect te versterken kunt u een mousse gebruiken voor het gladstrijken. : Na gebruik het apparaat uitzetten, en volledig laten afkoelen voordat u het opbergt. · Om het apparaat te reinigen : uitzetten, een vochtige doek eroverheen halen en met een droge doek afdrogen. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING ROWENTA CF7 620 SUPREMIUM TURBO

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding ROWENTA CF7 620 SUPREMIUM TURBO zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag