Gebruiksaanwijzing ROWENTA CF 7550

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing ROWENTA CF 7550. Wij hopen dat dit ROWENTA CF 7550 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing ROWENTA CF 7550 te teleladen.


ROWENTA CF 7550 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (2458 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding ROWENTA CF 7550

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] · De accessoires van het apparaat worden tijdens het gebruik zeer heet. Zorg dat het netsnoer nooit in contact komt met de hete delen van het apparaat. · Controleer of de spanning van uw elektriciteitsinstallatie overeenkomt met die van het apparaat. [. . . ] · Niet gebruiken wanneer het netsnoer beschadigd is · Niet in water onderdompelen of onder de kraan houden, ook niet voor het reinigen. · Niet bij het kastje vasthouden wanneer dit heet is, maar aan de handgreep. · De stekker niet uit het stopcontact halen door aan het snoer te trekken, maar alleen via de stekker. · Niet gebruiken bij temperaturen onder 0 °C en boven 35 °C. Lock System (fig 3): Trek het « Lock System » naar achter om de klemmen te openen. Voor het vergrendelen van de klemmen: sluit de klemmen en duw het « Lock System » naar voren. De temperatuur van uw apparaat stijgt heel snel ( klaar voor gebruik binnen 30 seconden), en deze blijft tijdens gebruik continu stabiel. Selecteer de ideale temperatuur voor uw haar met behulp van de knoppen -/+ (fig. Druk op de knop ­ om de temperatuur te verlagen of op knop + om deze te verhogen. Na gebruik: Om het apparaat uit te zetten zet de aan/uit-schakelaar in stand 0. Sluit de klemmen, gebruik het "Lock System", neem de stekker uit het stopcontact en laat het apparaat volledig afkoelen voordat u het opbergt. · Zorg ervoor dat dat de verdampingsgaten niet in directe aanraking komen met handen, gezicht, hoofd of haar. · De keramische coating van de platen beschermt uw haar tegen te hoge temperaturen, dankzij een gelijkmatige verdeling van de hitte. Gebruiken op vochtig haar: · Te gebruiken op schoon, handdoekdroog en gekamd haar. · Pak een kleine lok haar van en paar centimeter breed, kam deze en plaats deze tussen de klemmen. · Richt de verdampingsgaten naar buiten en niet naar het hoofd. [. . . ] · Om het effect te versterken kunt u een mousse gebruiken voor het gladstrijken. : Na gebruik het apparaat uitzetten, en volledig laten afkoelen voordat u het opbergt. · Om het apparaat te reinigen : uitzetten, een vochtige doek eroverheen halen en met een droge doek afdrogen. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING ROWENTA CF 7550

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding ROWENTA CF 7550 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag