Gebruiksaanwijzing ROWENTA CF 6510

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing ROWENTA CF 6510. Wij hopen dat dit ROWENTA CF 6510 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing ROWENTA CF 6510 te teleladen.


Mode d'emploi ROWENTA CF 6510
Download
Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding ROWENTA CF 6510

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] WAARSCHUWING: Gebruik dit apparaat niet met natte handen of in de buurt van badkuipen, douches, wastafels of andere water bevattende reservoirs. Wanneer het apparaat in een badkamer gebruikt wordt, haal dan de stekker uit het stopcontact na het gebruik, omdat water gevaarlijk kan zijn, zelfs wanneer het apparaat uitgeschakeld is. [. . . ] Als u gezond haar hebt, kies dan de stand 2. - U kunt het apparaat al na 1 minuut 30 sec. - Om het apparaat uit te schakelen, zet u de knop 0 1 2 op de stand 0. NB: Weet dat de stijltang nog geruime tijd warm is: raak het niet aan om risico's op brandwonden te vermijden. U kunt het uiteinde van de stijltang zonder risico aanraken na ca. Controleer of uw haar helemaal droog is vóór u het apparaat in gebruik neemt. Laat de stijltang draaien door de rotatieknop in te drukken om de klem voor u te plaatsen. Plaats vervolgens het puntje van uw haarlok tussen de klem en de stijltang. ADVIEZEN: Om gemakkelijker te werken, kunt u tevens uw haarlok in het midden vastklemmen tussen de klem en de stijltang. Laat vervolgens de stijltang zachtjes glijden tot aan het einde van de lok. Maak vervolgens de klem los met behulp van de knop. NB: Raadpleeg de pictogrammen 9 & 10 om de ideale draairichting te vinden (linksom of rechtsom) zodat u mooie krullen vormt. [. . . ] Laat uw stijltang echter nooit langer dan 20 seconden opwarmen. Zorg ervoor dat u de haarlok tijdens het oprollen steeds strak gespannen houdt. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING ROWENTA CF 6510

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding ROWENTA CF 6510 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag