Gebruiksaanwijzing ROWENTA CF 6510

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing ROWENTA CF 6510. Wij hopen dat dit ROWENTA CF 6510 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing ROWENTA CF 6510 te teleladen.


ROWENTA CF 6510 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (1635 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding ROWENTA CF 6510

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Bitte lesen Sie die Bedienungsanleitung sowie die Sicherheitshinweise vor der Inbetriebnahme aufmerksam durch. Neem deze gebruiksaanwijzing en de veiligheidsvoorschriften aandachtig door voor het eerste gebruik. [. . . ] De stekker moet uit het stopcontact gehaald worden: - vóór het reinigen en onderhoud van het apparaat - bij storingen tijdens het gebruik - zodra u het apparaat niet meer gebruikt. Niet gebruiken wanneer het netsnoer beschadigd is · Niet in water onderdompelen of onder de kraan houden, ook niet voor het reinigen. Niet bij het kastje vasthouden wanneer dit heet is, maar aan de handgreep. De stekker niet uit het stopcontact halen door aan het snoer te trekken, maar alleen via de stekker. VOOR HET EERSTE GEBRUIK - Plaats het apparaat stevig op zijn steun en zorg dat het op een vlakke ondergrond staat. - Stel de ideale temperatuur in voor uw haar met behulp van de knop 0 1 2: Als u fijn of broos haar hebt, kies dan de stand 1. - Om het apparaat uit te schakelen, zet u de knop 0 1 2 op de stand 0. NB: Weet dat de stijltang nog geruime tijd warm is: raak het niet aan om risico's op brandwonden te vermijden. Controleer of uw haar helemaal droog is vóór u het apparaat in gebruik neemt. Laat de stijltang draaien door de rotatieknop in te drukken om de klem voor u te plaatsen. Plaats vervolgens het puntje van uw haarlok tussen de klem en de stijltang. ADVIEZEN: Om gemakkelijker te werken, kunt u tevens uw haarlok in het midden vastklemmen tussen de klem en de stijltang. [. . . ] Voor verdere tips en adviezen over CURL ACTIV, aarzel niet om onze website te raadplegen (www. U vindt er een film met gebruiksaanwijzing die u op een eenvoudige manier wegwijs maakt in het gebruik van dit apparaat en hoe u prachtige krullen kunt maken in één enkel gebaar! [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING ROWENTA CF 6510

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding ROWENTA CF 6510 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag