Gebruiksaanwijzing ROWENTA CF 4032

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing ROWENTA CF 4032. Wij hopen dat dit ROWENTA CF 4032 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing ROWENTA CF 4032 te teleladen.


ROWENTA CF 4032 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (760 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding ROWENTA CF 4032

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Zorg dat het netsnoer nooit in contact komt met de hete delen van het apparaat. · Controleer of de spanning van uw elektriciteitsinstallatie overeenkomt met die van het apparaat. Een verkeerde aansluiting kan onherstelbare schade veroorzaken die niet door de garantie gedekt wordt. · Voor extra beveiliging is het aan te raden om het elektrische circuit van de stroomtoevoer naar de badkamer te voorzien van een aardlekschakelaar met een maximale lekstroom van 30mA. [. . . ] De garantie is niet geldig in geval van een oneigenlijk gebruik. 3. VOOR HET EERSTE GEBRUIK Plaatsing en verwijdering van de accessoires: Breng alle accessoires op een koud apparaat aan om alle gevaar op brandwonden te voorkomen. Draai aan de vergrendelring op de handgreep om het accessoire te blokkeren. Draai voor het loshalen van de accessoires de ring in de andere richting. Om de platen van de stijltang of golftang te wisselen drukt u op de knoppen die zich aan de zijkant van de platen bevinden en schuift u de platen volgens de tekeningen uit. Wanneer u de platen op hun plek brengt dient u er goed op te letten deze helemaal tot achter in de hiervoor bestemde ruimte te klikken. Aansluiting: · Plaats na het accessoire op de handgreep bevestigd te hebben het apparaat stevig op zijn voet, op een vlakke ondergrond. Het spanningscontrolelampje gaat branden en het accessoire begint warm te worden. (Fig 3) · Wacht enkele minuten totdat het apparaat de juiste temperatuur bereikt heeft (1 tot 3 min voor de "krultang"-accessoires; 6 min voor de platen van de crimper). De keramische coating van de platen beschermt uw haar tegen te hoge temperaturen, dankzij de gelijkmatige verdeling van de warmte. Wanneer u een accessoire verwijdert, raak dan uitsluitend de kunststof delen van het accessoire aan, de metalen delen zijn zeer heet. 4. GEBRUIK Het haar moet uitgekamd, schoon en DROOG zijn (om beschadiging hiervan te voorkomen). - Open de klem door op de hendel te drukken en plaats de haarlok tussen de tang en de klem. Controleer of de punten goed rond de tang gerold zijn, in de richting van de krul. - Rol de haarlok op naar de hoofdhuid toe en zorg dat u zich daarbij niet brandt. - Houd de krultang ongeveer 20 seconden vast (langer voor stevigere krullen). - Rol de krultang voor de helft weer terug en open de tang, zodat de haarlok er uit glijdt. - Herhaal deze handeling voor het maken van nieuwe krullen. TIPS VAN DE KAPPER · Om meer volume te geven: u kunt de krullen met de vingers uit elkaar halen. [. . . ] · Om de werking te accentueren kunt u voor het gladstrijken haarschuim gebruiken. 5. ONDERHOUD · Haal de stekker uit het stopcontact en laat het apparaat op zijn houder afkoelen. · Maak het accessoire schoon wanneer dit volledig is afgekoeld. · Nooit water of enige andere vloeistof in de handgreep gieten. 6. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING ROWENTA CF 4032

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding ROWENTA CF 4032 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag