Gebruiksaanwijzing ROWENTA AIRFORCE PRECISION TN4851F0

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing ROWENTA AIRFORCE PRECISION TN4851F0. Wij hopen dat dit ROWENTA AIRFORCE PRECISION TN4851F0 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing ROWENTA AIRFORCE PRECISION TN4851F0 te teleladen.


Mode d'emploi ROWENTA AIRFORCE PRECISION TN4851F0
Download
Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding ROWENTA AIRFORCE PRECISION TN4851F0

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] € De installatie van het apparaat en het gebruik moeten echter beantwoorden aan de in uw land geldende normen. € Dit apparaat mag gebruikt worden door kinderen vanaf 8 jaar, personen met verminderde fysieke, mentale of zintuiglijke capaciteiten en personen die weinig ervaring of kennis hebben op voorwaarde dat ze onder de supervisie staan van een persoon die verantwoordelijk is voor hen of ze genoeg richtlijnen gekregen hebben om het apparaat veilig te kunnen hanteren en de gevaren kennen. Kinderen mogen niet met dit apparaat spelen. [. . . ] Kinderen mogen niet met dit apparaat spelen. Schoonmaak- en onderhoudswerkzaamheden mogen nooit door kinderen zonder toezicht uitgevoerd worden. € Indien het netsnoer beschadigd is, moet het vervangen worden door de fabrikant, diens servicedienst of een persoon met een gelijkwaardige kwalificatie, om gevaarlijke situaties te voorkomen. € WAARSCHUWING: Berg het apparaat op een droge plek op. € Het apparaat mag alleen worden gebruikt met de spanning die op het voedingselement staat. gebruik geen ander voedingselement dan het door de fabrikant meegeleverde model. € Gebruik dit apparaat niet met natte handen of in de buurt van badkuipen, douches, wastafels of andere water bevattende reservoirs. € Wanneer het apparaat in een badkamer gebruikt wordt, haal dan de stekker uit het stopcontact na het gebruik, omdat water gevaarlijk kan zijn, zelfs wanneer het apparaat uitgeschakeld is. Reciclaje de las baterías Para retirar las baterías lithium-ion, descárguelas completamente antes del desmontaje. Een verkeerde aan-sluiting kan onherstelbare schade veroorzaken die niet door de garantie gedekt wordt. € De installatie van het apparaat en het gebruik moeten echter beantwoorden aan de in uw land geldende normen. € Dit apparaat mag gebruikt worden door kinderen vanaf 8 jaar, personen met verminderde fysieke, mentale of zintuiglijke capaciteiten en personen die weinig ervaring of kennis hebben op voorwaarde dat ze onder de supervisie staan van een persoon die verantwoordelijk is voor hen of ze genoeg richtlijnen gekregen hebben om het apparaat veilig te kunnen hanteren en de gevaren kennen. Kinderen mogen niet met dit apparaat spelen. Schoonmaak- en onderhoudswerkzaamheden mogen nooit door kinderen zonder toezicht uitgevoerd worden. € Indien het netsnoer beschadigd is, moet het vervangen worden door de fabrikant, diens servicedienst of een persoon met een gelijkwaardige kwalificatie, om gevaarlijke situaties te voorkomen. € WAARSCHUWING: Berg het apparaat op een droge plek op. € Het apparaat mag alleen worden gebruikt met de spanning die op het voedingselement staat. gebruik geen ander voedingselement dan het door de fabrikant meegeleverde model. [. . . ] € WAARSCHUWING: Berg het apparaat op een droge plek op. € Het apparaat mag alleen worden gebruikt met de spanning die op het voedingselement staat. gebruik geen ander voedingselement dan het door de fabrikant meegeleverde model. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING ROWENTA AIRFORCE PRECISION TN4851F0

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding ROWENTA AIRFORCE PRECISION TN4851F0 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag