Gebruiksaanwijzing ROWENTA ADAGIO CT381810

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing ROWENTA ADAGIO CT381810. Wij hopen dat dit ROWENTA ADAGIO CT381810 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing ROWENTA ADAGIO CT381810 te teleladen.


ROWENTA ADAGIO CT381810 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (2859 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding ROWENTA ADAGIO CT381810

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Veilige wijze te gebruiken, tenzij • Bewaar het apparaat en zijn ze van tevoren instructies hebben snoer buiten het bereik van ontvangen betreffende het kinderen onder de 8 jaar. Gebruik van dit apparaat door • Uw apparaat is alleen bedoeld een persoon die verantwoordelijk voor gebruik thuis en is voor hun veiligheid, of deze binnenshuis. Persoon toezicht op hen houdt • Dit apparaat mag worden gebruikt en hen op voorhand het gebruik door kinderen vanaf 8 jaar als ze onder toezicht staan of als ze van het apparaat uitlegt. [. . . ] € Plaats de koffiekan of de isothermische pot niet boven een vlam of op elektrische kookplaten. Er worden praktische gebruikstests uitgevoerd op apparaten die willekeurig worden uitgekozen, wat eventuele sporen van gebruik kan verklaren. € De glazen koffiekan zonder metalen onderdeel kunt u gebruiken in de microgolfoven of in de vaatwasmachine (OPGELET: de isothermische pot daarentegen kan niet in de microgolfoven of in de vaatwasmachine worden gebruikt). € Leg uw hand nooit op de verwarmingsplaat wanneer u de koffiekan van het koffiezetapparaat haalt nadat u het apparaat met glazen pot heeft ingeschakeld. Wanneer het apparaat in werking is kan de plaat zeer warm worden: gevaar voor brandwonden. • Gebruik de koffiekan of de isothermische pot niet zonder hun deksel. Voordat u het apparaat voor de eerste keer gebruikt • Laat uw koffiefilterapparaat een eerste keer werken met de hoeveelheid water die overeenkomt met de koffiekan om het toestel te spoelen. Koffie maken (Volg de illustraties van 1 tot 9) • Gebruik alleen koud water en een papieren filter nr. € Overschrijd nooit de maximum hoeveelheid water die wordt aangeduid aan de hand van het waterpeil van het reservoir. € Dit koffiezetapparaat is uitgerust met een druppelstop om een koffie te serveren voordat de cyclus volledig beëindigd is. Zodra uw koffie geserveerd is, plaatst u de koffiekan of de isothermische pot* opnieuw op zijn plaats om te vermijden dat ze overlopen. € Dosering: voeg een afgevlakte maatlepel gemalen koffie toe per grote kop. isothermische pot* • Gebruik de isothermische pot niet zonder deksel. € Het deksel van de isothermische pot moet volledig naar rechts dichtgedraaid zijn om de koffie te bereiden en warm te houden. € Om de koffie te serveren, drukt u de hendel van het deksel van de isotermische pot naar beneden of schroeft u het deksel ongeveer een halve draai naar links los*. • Plaats uw isothermische pot niet in de microgolfoven of in de vaatwasmachine. [. . . ] € Laat uw koffiefilterapparaat 2 of 3 keer werken met de hoeveelheid van een kan water om het toestel te spoelen. De garantie dekt geen koffiezetapparaten die niet of niet goed werken omdat ze te weinig werden ontkalkt. De koffie opnieuw opwarmen • Plaats uw glazen koffiekan niet in de microgolfoven of in de vaatwasmachine als ze een metalen onderdeel heeft (bv: een band in staal). [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING ROWENTA ADAGIO CT381810

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding ROWENTA ADAGIO CT381810 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag