Gebruiksaanwijzing ROBLIN VIZIO VERRE MURALE

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing ROBLIN VIZIO VERRE MURALE. Wij hopen dat dit ROBLIN VIZIO VERRE MURALE handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing ROBLIN VIZIO VERRE MURALE te teleladen.


ROBLIN VIZIO VERRE MURALE : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (1691 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding ROBLIN VIZIO VERRE MURALE

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Vanaf de kookplaat, vanwege het gevaar dat de filters vlam zouden kunnen vatten. Een apparaat met motor mag nooit worden aangesloten op een centraal ventilatiesysteem! De kookdampen mogen niet door een afvoerbuis geleid worden, welke al gebruikt wordt voor de afvoer van lucht of gassen, die afkomstig zijn van apparaten die op een andere vorm van energie lopen dan electriciteit. [. . . ] B- Verwijder de vetfilters , en controleer of de stekker van de voedingskabel goed op de contactdoos van de motor is aangesloten (Afb. Maak de elektrische aansluitingen van de afzuigkap (zie hoofdstuk Elektrische aansluiting) en controleer de goede werking van de verlichting, de motor en de overschakeling van de verschillende afzuigsnelheden. C- Steek het bovenste deel van de schacht in het onderste deel van de telescopische schacht (Afb. 7a en b) en bevestig het bovenste deel van de schacht op de steun (2) met 2 meegeleverde M4 schroeven (12c). Van de uitvoering met recirculatie: a- Bevestig de deflector (R) op de bevestiging van het bovenste deel van de schacht, de deflector wordt bevestigd met dezelfde schroeven als de steun van het bovenste deel van de schacht (Afb. B- Installeer een buis met een geschikte diameter (niet meegeleverd) tussen de uitgang van het apparaat en de ingang van de deflector. C- Verwijder de vetfilters, en let op dat de stekker van de voedingskabel goed in de contactdoos van de motor is gestoken (Afb. Maak de elektrische aansluitingen van de afzuigkap (zie hoofdstuk Elektrische aansluiting) en controleer de goede werking van de verlichting, de motor en de overschakeling van de verschillende afzuigsnelheden. E- Steek het bovenste deel van de schacht in het onderste deel van de telescopische schacht (Afb. 7a en b) en bevestig het bovenste deel van de schacht op de steun (2) met de 2 meegeleverde M4 schroeven (12c). 7 & 8 met de versies zonder motor en zonder schacht (SMC of WMC) overee. Voor deze versie is het noodzakelijk om op de afstandsmotor zoals aangegeven bladzijdes 54 te installeren tot en met 57, een bouwpakket Filter Rep. Toets Functie Di A Schakelt de zuigmotor in of uit op de laatst gebruikte snelheid. D Activeert de hoogste snelheid vanuit elke snelheidsstand, ook vanuit de uitgeschakelde stand van de motor. Deze snelheid wordt 10 minuten aangehouden en daarna keert het systeem terug naar de eerder ingestelde snelheid. E Activeert de motor op een snelheid die elk uur gedurende 10 minuten een afzuiging van 100 m3/h mogelijk maakt, waarna de motor stopt. [. . . ] Indien de stroomkabel beschadigd is, kan deze uitsluitend worden vervangen door een erkende installateur, aangezien speciaal gereedschap vereist is. Dit nummer bevindt zich op het identificatieplaatje dat op de afzuigkap geplaatst is. Onze garantie dekt geen vervanging van : - lampen, halogeenspots - filters 8 OPMERKINGEN Veiligheid en aan de Europese normen 2004/108/EEG inzake de elektromagnetische compatibiliteit en 93/68/EEG inzake de CE markering. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING ROBLIN VIZIO VERRE MURALE

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding ROBLIN VIZIO VERRE MURALE zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag