Gebruiksaanwijzing ROBLIN PREMIUM 910 6103106

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing ROBLIN PREMIUM 910 6103106. Wij hopen dat dit ROBLIN PREMIUM 910 6103106 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing ROBLIN PREMIUM 910 6103106 te teleladen.


ROBLIN PREMIUM 910 6103106 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (5496 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding ROBLIN PREMIUM 910 6103106

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Indien de keuken geen gat in de buitenmuur heeft om de aanvoer van schone lucht te garanderen, dient dit gemaakt te worden. INSTALLATIE • De wasemkap is uitsluitend ontworpen voor huishoudelijk gebruik, voor het elimineren van kookgeuren. [. . . ] € De uitsnijding maken in bodem van de Muurkast zoals aangegeven op, de tekening. 25 0m in 860min / 56 0min Opgelet: de uitsnijding aanpassen zodat de afzuigkap op de gewenste diepte kompt te zitten. Meestal wordt de voorkant van de ingeschoven schuif van de afzuigkap gelijk met de voorkant van de gesloten kastdeuren geplaatst. Een combinatie van de drie platen is mogelijk om tot de gewenste breedte te komen. 3) 2 3 1 10 20 40 30 50 NL L 38 • Indien nodig een opening maken in de bovenkant van het meubel voor de afvoerbuis. X = Epaisseur porte OPGELET: de positie van de ophangbeugels is afhankelijk van de positie van de afzuigkap. € AANSLUITING - MET AFVOERKANAAL NAAR BUITEN Aan te sluiten met kanalen van 150 mm doormeter, gladde stijve buizen zijn ten zeerste aan te raden, gebruik bijhorende ronde bochten met radius 1D of meer. In geval van moeilijk te verwezenlijken trajecten, gebruik alleen flexibles daar waar nodig. • Het afvoerdkanaal goed bevestigen om luchtverlies en hinderlijke geluiden te vermijden. Het materiaal voor het afvoerkanaal behoort niet tot de levering van de afzuigkap. - IN RECYCLAGE MET KOOLSTOFFILTER De afzuigkap dient te worden uitgerust met een koolstoffilter (optie). Het materiaal hiervoor en de koostoffilter(s) behoren niet tot de levering van de afzuigkap. [. . . ] € De filters één vor één verwijderen, de vergrendeling zit in de inkepingen. € De filters wassen zonder ze te plooien en ze te laten drogen alvorens ze terug te plaatsen. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING ROBLIN PREMIUM 910 6103106

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding ROBLIN PREMIUM 910 6103106 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag