Gebruiksaanwijzing ROBLIN GRAPHIC/3 5031004

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing ROBLIN GRAPHIC/3 5031004. Wij hopen dat dit ROBLIN GRAPHIC/3 5031004 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing ROBLIN GRAPHIC/3 5031004 te teleladen.


Mode d'emploi ROBLIN GRAPHIC/3 5031004
Download
Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding ROBLIN GRAPHIC/3 5031004

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] GEBRUIK • De wasemkap is uitsluitend ontworpen voor huishoudelijk gebruik, voor het elimineren van kookgeuren. Gebruik de kap nooit op oneigenlijke wijze. € Laat geen hoog brandende branders onbedekt onder de wasemkap terwijl deze in werking is. [. . . ] 1 op X mm onder de eerste beugel (X = hoogte bijgeleverde bovenstuk van de schouw), en lijn het midden ervan (inkepingen) uit op de verticale referentielijn. € Draai vanuit de binnenkant van de afzuigkap aan de schroeven Vr om de behuizing van de afzuigkap uit te lijnen. • Draai de veiligheidsschroef 11 aan. Vr (B) (A) Aansluitingen LUCHTUITLAAT AFZUIGVERSIE Bij installatie in afzuigversie, moet u de wasemkap met de uitlaatleiding verbinden door middel van een starre of buigzame leiding van naar keuze van de installateur. Leiding van ø150 • De Toom met Klep 10 ø 150 worden aangebracht. € Zet de leiding vast met geschikt leidingklemmen. ø 150 10 LUCHTUITLAAT FILTERVERSIE Om het model met luchtcirculatie te installeren moet de optionele kit Actief koolstofpatroon worden aangeschaft. 16 8 12d 12c NL 4 47 7 Montage van de schouw De haard can alleen met zuige kap gemonteerd geworden • Bevestig het hoekstuk 15 aan de wasemkap met 4 bijgeleverde schroeven 12d (2, 9 x 9, 5). Bovenstuk van de schouw • De twee zijplaten enigszins openen, ze vasthaken achter de beugels 7. € Aan de zijkant aan de beugel bevestigen met de 4 bijgeleverde schroeven 12c. Onderstuk van de schouw • De twee zijplaten van de schouw enigszins openen, ze vasthaken tussen het bovenstuk van de schouw en de wand en ze weer zo ver mogelijk sluiten. € Bevestig het onderstuk aan de zijkanten aan de wasemkap met 2 van de bijgeleverde schroeven 12c. 2 12c ELEKTRISCHE AANSLUITING • Sluit de wasemkap aan op de netspanning met een tweepolige schakelaar ertussen met een opening tussen de contacten van tenminste 3 mm. • Verwijder de vetfilters (zie par. "Onderhoud") en verzeker u ervan dat de stekker van de voedingskabel goed in de contactdoos van de afzuigkap is gestoken. NL 4 48 8 GEBRUIK Bedieningspaneel Toets Functie A Schakelt de afzuigmotor in en uit op de laatst gebruikte snelheid. [. . . ] ) • Plaats de vetfilters terug en let er hierbij op dat de handgreep zichtbaar blijft. € Reinig het aan de buitenkant met een vochtige doek en een neutraal vloeibaar schoonmaakmiddel. € Reinig het ook aan de binnenkant met behulp van een vochtige doek en een neutraal schoonmaakmiddel; gebruik geen natte doeken of sponzen of waterstralen; gebruik geen schuurmiddelen. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING ROBLIN GRAPHIC/3 5031004

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding ROBLIN GRAPHIC/3 5031004 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag