Gebruiksaanwijzing RICOH MP C300 BROCHURE

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing RICOH MP C300. Wij hopen dat dit RICOH MP C300 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing RICOH MP C300 te teleladen.


RICOH MP C300 BROCHURE: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (2073 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding RICOH MP C300BROCHURE

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Compacte, zuinige multifunctionals Bespaar op ruimte, stroom en kosten De AficioTMMP C300/MP C300SR/MP C400/MP C400SR zijn productieve, gebruikersvriendelijke oplossingen die precies dat bevatten wat uw kantoorworkflow nodig heeft. Deze compacte kleurenmultifunctionals printen, kopiëren, scannen en faxen op hoge snelheid en zijn zeer efficiënt met standaard automatisch dubbelzijdig afdrukken. [. . . ] Dit innovatieve platform bevat widgets die het mogelijk maken voor mobiele gebruikers om hun interactie met de MFP te personaliseren. Deze widgets worden automatisch herkend door een MFP die uitgerust is met App2Me wanneer deze zijn geïnstalleerd op een aangesloten computer, laptop of compatibele smartphone. De widgets worden direct weergegeven op het display van de MFP, waardoor u snel toegang heeft tot de nieuwste tools en applicaties. BESPAAR OP KOSTEN Door hun lage Total Cost of Ownership, zullen de AficioTMMP C300/MP C300SR/MP C400/MP C400SR u aanzienlijk wat geld besparen. Hun Quick Start-up-technologie stelt hun in staat om maximaal gebruik te maken van de energiespaarstand. Uw papieruitgaven zullen daarnaast teruglopen door de standaard automatische duplexeenheid. EENVOUDIG TE BEDIENEN De AficioTMMP C300/MP C300SR/MP C400/MP C400SR zijn ontworpen vanuit het perspectief van de gebruiker. De gebruiker moet het gemak ervaren waarmee hij/zij het systeem kan bedienen. De lichtgewicht, maar zeer robuuste papierlades zijn zeer gemakkelijk te openen en sluiten. Het bedieningspaneel kan gekanteld worden om de zichtbaarheid op het display te vergroten. Het grote kleurentouchscreen heeft een uiterst gebruikersvriendelijke, grafische gebruikersinterface. Het instellen van gedetailleerde printopdrachtinstellingen - zoals het aantal kopieën, kleur of zwart-wit of enkelzijdig is zeer eenvoudig, ook vanaf uw computer. BEVEILIGDE WORKFLOWS Controle: vraag om verificatie, beveiligde afdrukken of houd afdrukken vast totdat er een wachtwoord is ingevoerd. Beveiligde kopieergegevens: verberg tekst of verbied het gebruik van bepaalde functies met behulp van de optionele Copy Data Security Unit. [. . . ] De afbeeldingen in deze brochure zijn geen echte foto's en er kunnen zich kleine verschillen voordoen. Deze brochure, de inhoud en/of lay-out ervan mag niet worden gewijzigd en/of aangepast, gedeeltelijk of geheel worden gekopieerd en/of opgenomen in andere werkstukken zonder de voorafgaande schriftelijke toestemming van Ricoh Europe PLC. www. ricoh-europe. com Neem voor meer informatie contact op met [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING RICOH MP C300

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding RICOH MP C300 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag