Gebruiksaanwijzing RICOH AFICIO MP W3601 BROCHURE

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing RICOH AFICIO MP W3601. Wij hopen dat dit RICOH AFICIO MP W3601 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing RICOH AFICIO MP W3601 te teleladen.


RICOH AFICIO MP W3601 BROCHURE: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (1802 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   RICOH AFICIO MP W3601 BROCHURE (1799 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding RICOH AFICIO MP W3601BROCHURE

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Grootformaat afdruksysteem Hoge prestaties, klein systeem De MP W2401/MP W3601 zijn beide voorbeelden van de ultieme combinatie: tegen lage kosten grootformaat documenten produceren met een printsysteem dat zeer weinig ruimte inneemt. U kunt kopiëren, scannen, distribueren en archiveren met een verassend klein apparaat. [. . . ] De MP W2401/MP W3601 stellen u zelfs in staat om afdrukvoorbeelden van gescande documenten te bekijken voordat u ze verzendt. Scan uw originele documenten in op een resolutie van 600 dpi en sla ze op een USB-stick of SDgeheugenkaart op. GEMAKKELIJK TE BEDIENEN Indien u reeds gebruik maakt van andere Ricoh-systemen, dan zult u zich onmiddellijk thuisvoelen. Via het LCD-touchscreen display van 8, 5 inch heeft u toegang tot de handige functies van deze afdruksystemen. De systeemstatus is direct zichtbaar en een speciale inlog- en uitlogknop versnelt gebruikersverificatie. Afdrukvoorbeelden van documenten kunnen worden bekeken in gekleurde miniatuurweergaven. Een vereenvoudigd display met minder toetsen en een groter lettertype maakt het gemakkelijker voor gebruikers met een gezichtsbeperking om het systeem te bedienen. En om de systemen nóg gebruiksvriendelijker te maken, ondersteunen de displays maarliefst 18 talen. ZEER VEILIG Beide systemen bevatten de nieuwste beveiligingsfuncties om tegemoet te komen aan de wensen van onze klanten op dit gebied. Ze ondersteunen de beveiligingstandaarden IEEE 802. 11 WEP en WPA/WPA2 (IEEE 802. 11i). WPA/WPA2 is een wederzijds bruikbare WiFi-beveiligingsspecificatie die geïntroduceerd is door de WiFi Alliance. Het biedt een zeer hoge beveiligingsgraad voor organisaties en kleine bedrijven. Alleen bevoegde gebruikers hebben toegang tot uw netwerken. MAXIMALE UPTIME Met behulp van duidelijke, stap-voor-stap geanimeerde aanwijzingen begeleidt het touchscreen display u snel door tonervervangingsprocedures of eventuele storingen (bijv. Het verwijderingsmechanisme voor papierstoringen is op zichzelf verassend simpel. [. . . ] De afbeeldingen in deze brochure zijn geen echte foto's en er kunnen zich kleine verschillen voordoen. Deze brochure, de inhoud en/of lay-out ervan mag niet worden gewijzigd en/of aangepast, gedeeltelijk of geheel worden gekopieerd en/of opgenomen in andere werkstukken zonder de voorafgaande schriftelijke toestemming van Ricoh Europe PLC. www. ricoh-europe. com Neem voor meer informatie contact op met [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING RICOH AFICIO MP W3601

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding RICOH AFICIO MP W3601 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag