Gebruiksaanwijzing RICOH AFICIO MP 201SPF BROCHURE

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing RICOH AFICIO MP 201SPF. Wij hopen dat dit RICOH AFICIO MP 201SPF handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing RICOH AFICIO MP 201SPF te teleladen.


RICOH AFICIO MP 201SPF BROCHURE: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (1544 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   RICOH AFICIO MP 201SPF BROCHURE (1542 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding RICOH AFICIO MP 201SPFBROCHURE

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Bescherm uw gevoelige gegevens met de optionele harde schijf die over een HDD-coderingseenheid en functies om gegevens over te schrijven beschikt. U kunt de MP 201SPF geheel aan uw wensen aanpassen met onze Software Development Kit. Deze systemen zijn ook compatibel met onze geavanceerde workflow-oplossingen die ontworpen zijn om uw documentprocessen te optimaliseren. [. . . ] Hierdoor wordt de vertrouwelijkheid van informatie niet aangetast door het digitaal verspreiden, afdrukken en delen ervan. De optionele harde schijf beschikt over een coderingseenheid die de gegevens die op de harde schijf worden opgeslagen, codeert. De optionele harde schijf beschikt ook over een beveiligingsfunctie tegen het overschrijven van gegevens. Hierdoor wordt de MFP beschermd tegen misbruik en mogelijke gegevenslekken. MAAK PROFESSIONELE DOCUMENTEN (MP 201SPF) Laat uw onderneming opvallen. Maak heldere, professioneel ogende documenten met standaard genuine PostScript 3. De AficioTMMP 201SPF kunnen in kleur scannen en verschillende papiersoorten verwerken. U kunt bijna elk soort afbeelding gebruiken en in allerlei rapporten, nieuwsbrieven en mailings verwerken. Vervolgens kunt u uw documenten afdrukken op een papierformaat en -gewicht naar uw keuze. DENK GROEN EN BESPAAR KOSTEN Deze energiezuinige MFP's zijn goed voor uw bedrijf en het milieu. Met de standaard duplexfunctie drukt u dubbelzijdig af wat papier en stroom bespaart, zonder dat dit ten koste van de productiviteit gaat. Dankzij onze unieke energiezuinige methode voor tonerproductie vermindert u uw belasting op het milieu. Dit houdt in dat u met deze systemen minder energie verbruikt, waardoor de totale eigendomskosten aanzienlijk lager zijn. Bovendien is het milieuvriendelijker ('groen'). GEAVANCEERD SCANNEN EN FAXEN (MP 201SPF) De MP 201SPF zorgt voor een doorbraak in het vastleggen en bezorgen van documenten. Het systeem kan niet alleen rechtstreeks naar e-mail en netwerkmappen scannen, maar ook naar een USB-geheugen. Bovendien kunt u gebruikmaken van super G3-fax, internet-/IP-fax en gecentraliseerd LAN-fax voor uw netwerkgebruikers. [. . . ] Handmatige invoer. Deze producten van Ricoh voldoen aan de EC ENERGY STAR-richtlijnen voor energiebesparing. Raadpleeg uw lokale Ricoh-leverancier voor de verkrijgbaarheid van modellen, optionele accessoires en software. ISO9001 gecertificeerd, ISO14001 gecertificeerd Specificaties en uiterlijke vormgeving kunnen worden gewijzigd zonder voorafgaande kennisgeving. De kleur van het feitelijke product kan afwijken van de kleur die is afgebeeld in de brochure. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING RICOH AFICIO MP 201SPF

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding RICOH AFICIO MP 201SPF zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag