Gebruiksaanwijzing REMINGTON PF7400

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing REMINGTON PF7400. Wij hopen dat dit REMINGTON PF7400 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing REMINGTON PF7400 te teleladen.


REMINGTON PF7400 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (2415 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding REMINGTON PF7400

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Onze producten zijn ontwikkeld om te voldoen aan de hoogste eisen van kwaliteit, functionaliteit en design. We hopen dat u uw nieuwe Remington® product met plezier zult gebruiken. [. . . ] Voor de beste scheerprestatie wordt aanbevolen om uw nieuwe scheerapparaat dagelijks te gebruiken gedurende vier weken, zodat uw baard en huid wennen aan het nieuwe scheersysteem. , UW APPARAAT OPLADEN · Zorg ervoor dat het apparaat is uitgeschakeld. Sluit de oplaadadapter op de oplaadstandaard aan en steek vervolgens de Laad het apparaat tenminste 24 uur op voor het eerste gebruik. De oplaadindicator (XR1330), de LED indicatie (XR1350) of het digitaal display (XR1370) zullen aangeven wanneer het apparaat volledig opgeladen is. Om de levensduur van uw batterijen te verlengen, dienen deze iedere 6 maanden geheel ontladen te worden. Het apparaat past zichzelf automatisch aan op een netspanning tussen de 100V en 240V. O Dit apparaat moet worden opgeladen met de goedgekeurde geïsoleerde veiligheidsadapters PA-0510E(K) met een uitvoercapaciteit van 5, 0V dc; 1, 0A. Opmerking: dit apparaat is alleen geschikt voor snoerloos gebruik · Zorg ervoor dat het apparaat volledig opgeladen is. Trek de huid strak met uw vrije hand, zodat de haartjes rechtop gaan staan. Druk licht op de scheerkop tijdens het scheren (wanneer u te hard drukt, kan dit de scheerkoppen beschadigen en kwetsbaar maken voor breuk). Volg dezelfde instructies als bij het droogscheren wanneer u scheergel gebruikt. F VOORZICHTIG: Nadat u het apparaat met scheergel hebt gebruikt, gelieve het scheerhoofd te reinigen en de messen met warm water af te spoelen om overtollige scheergel en vuil weg te spoelen. [. . . ] H BESCHERM HET MILIEU Om milieu- en gezondheidsproblemen als gevolg van gevaarlijke stoffen in elektrische en elektronische producten te vermijden, mogen apparaten met dit symbool niet worden weggegooid met nietgesorteerd gemeentelijk afval, maar moeten ze worden teruggewonnen, opnieuw gebruikt of gerecycled. Deslice el mecanismo de cierre de las cuchillas para extraer las cuchillas. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING REMINGTON PF7400

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding REMINGTON PF7400 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag