Gebruiksaanwijzing PROFICOOK PC-KA 1138

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PROFICOOK PC-KA 1138. Wij hopen dat dit PROFICOOK PC-KA 1138 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PROFICOOK PC-KA 1138 te teleladen.


Mode d'emploi PROFICOOK PC-KA 1138
Download
Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PROFICOOK PC-KA 1138

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Uhrzeit einstellen Nach dem Anschluss an die Stromversorgung blinkt im Display die Anzeige der Uhrzeit. Tippen Sie erneut auf die Taste h min , um die aktuelle Stunde einzu- Wiederholen Sie die Schritte 2 und 3, um die aktuelle Minute einzu- Stellen Sie die Kanne auf die Warmhalteplatte. Halten Sie die Taste 2 Sekunden gedrückt, um die Kaffeezubereitung zu starten. Halten Sie die Taste 2 Sekunden gedrückt, um die Kaffeezubereitung zu starten. [. . . ] Volg de instructies onder "Voorbereiding met gemalen koffie". Instellen warmhoudtijd Stel in hoe lang uw koffie na het brouwen warmgehouden wordt. De tijd kan alleen worden ingesteld wanneer het apparaat in U kunt een tijd instellen tussen de 5 en 40 minuten. Druk de 2 knop in en houd deze vast totdat op het scherm Vul het waterreservoir met genoeg koud water voor het gewenste aantal kopjes koffie. U kunt het waterniveau bepalen met behulp van de maatverdeling in het waterreservoir. oPMERKING: · U kunt de glazen kan gebruiken om het waterreservoir te vullen. Doe precies zoveel water als u nodig heeft in het reservoir. de Inhoud van het waterreservoir wordt volledig gebruikt tijdens het koffiezetten, en hangt niet af van de instellingen. Het papieren filter mag niet over de rand van de filterhouder heensteken!Schuif de filterhouder in het apparaat totdat het met een hoorbare klik op zijn plaats klikt. OPMERKING: Een veiligheidsschakelaar voorkomt dat het brouwen begint als de filterhouder niet goed is geplaatst. Deze sluit zich als de koffiepot wordt verwijderd. Dit voorkomt dat de koffie op de warmhoudplaat druppelt als er nog water in het filter is. Zorg ervoor dat het deksel op de koffiepot zit. Wanneer zich nog water in de tank bevindt, plaatst u de kan op tijd terug. In het andere geval zou de filter kunnen overlopen. Als u koffie wilt maken met gemalen koffie, lees dan hoofdstuk "Voorbereiding met gemalen koffie". Voorbereiding met koffiebonen Ga te werk als onder de punten "Koffieautomaat voorbereiden" beschreven. Druk meerdere malen op de , knop totdat het indicatielampje naast het icoon aangaat. OPMERKING: Als u uw koffie na het zetten niet warm wilt houden, druk dan op de knop totdat het indicatielampje naast het symbool en het indicatielampje naast "non-keep warm" aangaan. Gebruik de knop 3-10 om het aantal te zetten kopjes te selecteren. OPMERKING: Iedere druk op de knop wijzigt het aantal kopjes. [. . . ] Filterblokkade: er komt gemalen koffie over de rand van het filter. De lekstop is gesloten: De kan staat niet op de warmhoudplaat of de deksel is niet op de koffiepot. De knop voor het instellen van de grofheid van de maling kan niet gedraaid worden. De molen wordt trager en maakt meer lawaai. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PROFICOOK PC-KA 1138

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PROFICOOK PC-KA 1138 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag