Gebruiksaanwijzing PLANTRONICS SAVI W440-M SAFETY BOOKLET

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PLANTRONICS SAVI W440-M. Wij hopen dat dit PLANTRONICS SAVI W440-M handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PLANTRONICS SAVI W440-M te teleladen.


PLANTRONICS SAVI W440-M SAFETY BOOKLET: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (4667 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PLANTRONICS SAVI W440-MSAFETY BOOKLET

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Gebruik alleen Plantronics-producten en -accessoires die geschikt zijn voor gebruik met dit Plantronics-systeem. Volg voor het gebruik van oordopjes altijd de meegeleverde aanwijzingen. Als de oordoppen vast komen te zitten in uw gehoorgang, dient u onmiddellijk medische hulp te zoeken. [. . . ] Hoewel er geen volume-instelling is die geschikt is voor iedereen, raden wij u aan uw headset te gebruiken met een normaal geluidsniveau en langdurige blootstelling aan harde geluiden te vermijden. U kunt verschillende geluidsniveaus ervaren als u uw headset gebruikt met verschillende apparaten. Het apparaat en de instellingen kunnen invloed hebben op het geluidsniveau. Als u last krijgt van gehoorklachten, moet u uw headset niet meer gebruiken en uw gehoor door uw huisarts laten controleren. Het volume laag te zetten voordat u de headset opzet en een zo laag mogelijk volume te gebruiken. Het volume niet te verhogen om harde omgevingsgeluiden te onderdrukken. Uw headset zoveel mogelijk in een rustige omgeving met weinig achtergrondgeluiden te gebruiken. Zo weinig mogelijk gebruik te maken van uw headset op hoge volumeniveaus. Het volume te verlagen als u mensen in uw omgeving niet meer kunt horen praten. Laad het product alleen op met de oplader die door Plantronics is geleverd. Zorg dat de instelling voor spanning overeenkomt met de voedingsspanning die u wilt gaan gebruiken, bijvoorbeeld 100 - 240 V; 50/60 Hz; 0, 2 A. Steek de stekker van de AC-adapter of oplader in een makkelijk bereikbaar stopcontact in de buurt van de apparatuur. Bewaar of gebruik het product en laad de batterij nooit op in een omgeving waar de temperatuur onder de 0 °C of boven de 40 °C kan komen. Om het risico op een explosie, brand of het vrijkomen van giftige stoffen te voorkomen, dient u de volgende waarschuwingen in acht te nemen: · Gooi het product of de batterij niet weg in een vuur of warmtebron die warmer is dan 40 °C. [. . . ] Dat het in de bijgeleverde documentatie vermelde product voldoet aan de essentiële vereisten en andere relevante voorwaarden van richtlijn 1999/5/EC. De tekst van de conformiteitsverklaring met de essentiële vereisten van 1999/5/EC vindt u op plantronics. INFORMATIE OVER DE VERWIJDERING VAN WEEE EN BATTERIJEN Producten die een pictogram hebben van een afvalcontainer met een kruis erdoor, zoals hieronder is afgebeeld, zijn elektrische en elektronische apparaten. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PLANTRONICS SAVI W440-M

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PLANTRONICS SAVI W440-M zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag