Gebruiksaanwijzing PLANTRONICS DUO PRO H161

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PLANTRONICS DUO PRO H161. Wij hopen dat dit PLANTRONICS DUO PRO H161 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PLANTRONICS DUO PRO H161 te teleladen.


PLANTRONICS DUO PRO H161 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (827 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PLANTRONICS DUO PRO H161

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] 1 2 3 4 5 6 Verstelbare hoofdbeugel Hoofdsteunen Ontvanger Oorkussen Headsetkabel 11 Oorhaakje Noise-Cancelling spreekbuis 12 Kabelvoering oorhaakje 7 8 9 Spreekbuisje Scharnier Scharnierhouder Als u de headset wilt configureren voor gebruik met het linkeroor, gelden voor u Fig. Als u de headset wilt converteren voor gebruik met het linkeroor, trekt u eerst het voorste gedeelte van de spreekbuis eruit (bij modellen met noise-cancelling) en draait u het vervolgens naar beneden zodat de spreekbuis in tegenovergestelde richting wijst. Draai de ontvanger naar beneden, in tegenovergestelde richting van de spreekbuis. [. . . ] Pas de positie van de spreekbuis aan door deze naar boven of naar beneden te bewegen of de headset vanaf het scharnierpunt naar voren of achteren te draaien. Let op dat de headset is geconfigureerd voor gebruik met het rechteroor. Druk de headsetkabel in de kabelvoering aan het oorhaakje en maak deze vast in de inkepingen. Druk vervolgens de ontvanger zodanig naar uw oor totdat het prettig voelt. Pas de positie van de spreekbuis aan door de spreekbuis naar boven of beneden te bewegen of de headset vanaf het scharnierpunt naar voren of achteren te draaien. Als u de headset wilt configureren voor gebruik met het linkeroor, gelden voor Fig. Als u de headset wilt converteren naar gebruik met het linkeroor, trekt u eerst (bij modellen met noise-cancelling) het voorste gedeelte van de spreekbuis eruit en draait u het vervolgens naar beneden zodat de spreekbuis in tegenovergestelde richting wijst. Draai de ontvanger naar beneden, in tegenovergestelde richting van de spreekbuis. Quick DisconnectTM-plug ­ Met deze functie kunt u met uw headset van de telefoon weglopen zonder het gesprek te beëindigen. Als u het gesprek wilt hervatten, verbindt u de twee pluggen weer met elkaar. Kledingclip ­ De kledingclip zorgt ervoor dat het gewicht van de headsetkabel niet aan de headset hangt. Neem eens per maand of wanneer nodig de headsetkabel los en maak zowel de kabel als de headset schoon met een vochtige doek. Controleer of de headset goed op de telefoon of versterker is aangesloten. Stel bij modellen met spreekbuisjes vast of het spreekbuisje verstopt is door deze te verwijderen en in het zilveren buisje te praten. [. . . ] Dit product moet worden geïnstalleerd en gebruikt in overeenstemming met de instructies in deze gebruikershandleiding. Onderhoudswerkzaamheden moeten worden uitgevoerd door een bevoegd Plantronics Service Centre. De garantie is mogelijk ongeldig als er niet aan bovenstaande voorwaarden wordt voldaan. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PLANTRONICS DUO PRO H161

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PLANTRONICS DUO PRO H161 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag