Gebruiksaanwijzing PLANTRONICS BLACKWIRE C610

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PLANTRONICS BLACKWIRE C610. Wij hopen dat dit PLANTRONICS BLACKWIRE C610 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PLANTRONICS BLACKWIRE C610 te teleladen.


PLANTRONICS BLACKWIRE C610 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (846 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PLANTRONICS BLACKWIRE C610

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Dit product kan worden gebruikt als audioaccessoire voor apparaten die de headset- of handsfreeprofielen van Bluetooth ondersteunen. [. . . ] Raadpleeg uw garantiekaart voor meer hulp, ondersteuning of voor reparatie, of ga naar www. Sluit de bijgeleverde oplader aan op wisselstroom en vervolgens op de headset. Het statusindicatielampje zal groen gaan branden als de headset volledig is opgeladen. Gebruik de headset niet tijdens het opladen en sluit de oplader niet aan wanneer de headset in gebruik is. Um die Stummschaltung des Mikrofons wieder aufzuheben, drücken Sie die Taste erneut. Wanneer de headset dan is gedempt, klinken er om de 30 seconden twee tonen. Druk op de draaiknop om de microfoon weer uit de dempingsstand te halen. Dit is niet nodig voor de garantie, maar helpt ons voor dit product de best mogelijke service en technische ondersteuning te bieden. [. . . ] Hierbij verklaart Plantronics BV dat deze BLACKWIRE C610 Headset voldoet aan de belangrijkste eisen en andere relevante bepalingen van richtlijn 1999/5/EC. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PLANTRONICS BLACKWIRE C610

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PLANTRONICS BLACKWIRE C610 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag