Gebruiksaanwijzing PINNACLE PCTV TELESCOPE 73A QUICK GUIDE

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PINNACLE PCTV TELESCOPE 73A. Wij hopen dat dit PINNACLE PCTV TELESCOPE 73A handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PINNACLE PCTV TELESCOPE 73A te teleladen.


PINNACLE PCTV TELESCOPE 73A QUICK GUIDE: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (331 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PINNACLE PCTV TELESCOPE 73AQUICK GUIDE

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Pinnacle PCTV teleScope (73a) voor ontvangst van digitale terrestrische televisie bestaand uit antenne-eenheid (staafantenne) en basisontvangereenheid met USB-kabel 2. U kunt uw PCTV teleScope met de geïntegreerde antenne gebruiken of een externe antenne aansluiten. [. . . ] Let op: Als u de PCTV teleScope met de antenne-eenheid gebruikt, plaats deze dan indien mogelijk hoog en in de buurt van het raam. De ontvangst is afhankelijk van de positie en kan door dikke of met staal versterkte muren en aangrenzende bebouwing worden beïnvloed. Voor een optimale ontvangst in regio's met een zwakker signaal raden wij u aan de Pinnacle PCTV teleScope met een dubbel afgeschermde antennekabel op uw dak/buitenantenne aan te sluiten. Mobiele ontvangst van DVB-T, bijvoorbeeld in de auto of trein, is over het algemeen niet mogelijk. Om mogelijke schade door het magnetische veld rondom de antennevoet te voorkomen, dient er voldoende afstand te zijn tot componenten die gevoelig zijn voor magnetische krachten. Voor installatie van de software op uw Windows-PC hebt u beheerdersrechten nodig. indien tijdens de installatie het dialoogvenster "Nieuwe hardware toevoegen" verschijnt , klikt u op de knop "Annuleren". Plaats de installatieschijf in het desbetreffende station van uw computer; de geactiveerde Autorunfunctie opent automatisch een welkom-dialoogvenster. Als dit niet het geval is, navigeert u naar uw DVD-station en dubbelklikt u op het bestand Launcher. Na een succesvolle installatie wordt u mogelijk gevraagd de computer opnieuw op te starten. [. . . ] Hiermee verklaart Avid Technology GmbH dat dit TV-ontvangstapparaat in overeenstemming met de elementaire eisen en de andere relevante voorschriften van de richtlijn 89/336/EWG is. De EG- en FCC-conformiteitverklaringen, alsmede de verklaring over de gelijke bouwwijze zijn te vinden op http://www. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PINNACLE PCTV TELESCOPE 73A

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PINNACLE PCTV TELESCOPE 73A zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag