Gebruiksaanwijzing PINNACLE PCTV QUATRO STICK 510E QUICK START GUIDE

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PINNACLE PCTV QUATRO STICK 510E. Wij hopen dat dit PINNACLE PCTV QUATRO STICK 510E handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PINNACLE PCTV QUATRO STICK 510E te teleladen.


PINNACLE PCTV QUATRO STICK 510E QUICK START GUIDE: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (334 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PINNACLE PCTV QUATRO STICK 510EQUICK START GUIDE

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Sluit de meegeleverde staafantenne, uw huisantenne of uw kabelaansluiting aan op de antenneingang van de PCTVTM Quatro Stick VOORDAT de Stick op de computer is aangesloten. [. . . ] De ontvangst is afhankelijk van de positie en kan door dikke of met staal versterkte muren en aangrenzende bebouwing worden beïnvloed. Mobiele ontvangst van DVB-T, bijvoorbeeld in de auto of trein, is over het algemeen niet mogelijk. Om mogelijke schade door het magnetische veld rondom de antennevoet te voorkomen, dient er voldoende afstand te zijn tot componenten die gevoelig zijn voor magnetische krachten. Voor installatie van de software op uw Windows-PC hebt u beheerdersrechten nodig. Indien tijdens de installatie het dialoogvenster "Nieuwe hardware toevoegen" verschijnt, sluit dit dan. Als de Autorun-functie niet actief is, navigeert u naar de installatieschijf en dubbelklikt u op het bestand Launcher. Na een succesvolle installatie wordt u mogelijk gevraagd de computer opnieuw op te starten. Als u de PCTVTM Quatro Stick via de meegeleverde afstandsbediening wilt bedienen, zorg er dan voor dat u de afstandsbediening zo direct mogelijk op de behuizing van de Stick is gericht. [. . . ] De EG- en FCC-conformiteitverklaringen, alsmede de verklaring over de gelijke bouwwijze zijn te vinden op http://www. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PINNACLE PCTV QUATRO STICK 510E

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PINNACLE PCTV QUATRO STICK 510E zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag