Gebruiksaanwijzing PINNACLE PCTV 110I

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PINNACLE PCTV 110I. Wij hopen dat dit PINNACLE PCTV 110I handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PINNACLE PCTV 110I te teleladen.


PINNACLE PCTV 110I : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (684 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   PINNACLE PCTV 110I (675 ko)
   PINNACLE PCTV 110I APPENDIX (675 ko)
   PINNACLE PCTV 110I AUTRE NOTICE (1081 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PINNACLE PCTV 110I

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] PCTV 40i/50i/110i Hardware PCTV 40i/50i/110i Hardware NL Augustus 2005 © Pinnacle Systems GmbH 2005 Alle rechten voorbehouden Niets uit dit Handboek mag zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Pinnacle Systems GmbH, Braunschweig, worden gereproduceerd of op andere wijze worden overgenomen. Alle merken en productnamen zijn handelsmerken of ingeschreven handelsmerken van de desbetreffende producenten. Dit Handboek werd gedrukt op chloorvrij gebleekt papier met oplosmiddelvrije inkt. [. . . ] Houd bij de installatie van de hardware rekening met de volgende richtlijnen voor uw veiligheid en een probleemloze werking van uw PCTV 40i/50i/110i. Zorg dat u niet elektrostatisch bent geladen als u de onderdelen met uw handen of gereedschap aanraakt. Trek voordat u de computer opent de stekker uit het stopcontact om er zeker van te zijn dat het apparaat niet onder spanning staat. 4 Hardware installeren Installatie voorbereiden Voor de installatie van uw hardware hebt u een schroevendraaier nodig. Voer eventuele elektrostatische lading van uw lichaam af door de behuizing van de PC aan te raken. Trek de stekker van de computer uit het stopcontact en maak alle kabelverbindingen los. Draai de schroeven de behuizing van de computer los en verwijder de behuizing. Draai de schroeven van de afdekking aan de achterkant van de computer los en verwijder het plaatje en de schroeven. Sleufafdekkingen Sleuven Netgedeelte PCI-sleuven 5 PCTV 40i/50i/110i hardware plaatsen Sluit een stekker van de interne audiokabel aan op de interne audio-uitgang van de kaart en sluit de andere stekker aan op de interne audio-ingang van uw geluidskaart. Houd de kaart aan de bovenkant vast en schuif hem aan beide einden gelijkmatig naar beneden in de sleuf. [. . . ] April 2005 / April 26th, 2005 . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Mirko Schwarz Hardwareentwicklung Hardware Engineering Oliver Hellmold Finanzdirektor / Director Finance (Rechtsverbindliche Unterschrift / Legally Binding) 10 [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PINNACLE PCTV 110I

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PINNACLE PCTV 110I zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag