Gebruiksaanwijzing PHILIPS SENSEO SELECT CSA230

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS SENSEO SELECT CSA230. Wij hopen dat dit PHILIPS SENSEO SELECT CSA230 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS SENSEO SELECT CSA230 te teleladen.


Mode d'emploi PHILIPS SENSEO SELECT CSA230
Download
Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS SENSEO SELECT CSA230

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] CSA250, CSA240: Setzen Sie die Mengeneinstellungen auf die Werkseinstellungen zurück. Lees deze gebruiksaanwijzing zorgvuldig door voordat u het apparaat gebruikt. Bewaar de gebruiksaanwijzing om deze indien nodig later te kunnen raadplegen. gevaar - Dompel het apparaat nooit onder in water of een andere vloeistof. [. . . ] Er ligt water op het aanrecht onder het apparaat. Controleer of de waterdruppels op het aanrecht terecht zijn gekomen tijdens het plaatsen of verwijderen van het waterreservoir. Er lekt water of koffie uit het Het deksel is niet goed gesloten. Plaats de koffiepad(s) goed in het midden van de padhouder met de bolle zijde naar beneden. De zeef in het midden van de padhouder zit verstopt. Zo ja, trek de ring dan voorzichtig onder de verdeelschijf vandaan. Controleer of u de Intensity Plus-schuif op de instelling voor de gewenste hoeveelheid hebt gezet. De zeef in het midden van de padhouder zit verstopt. Tip: verwarm het kopje vóór het koffiezetten voor door het met heet water te spoelen of zet een kopje koffie zonder koffiepad. Trek de hendel omhoog en wacht 24 uur voordat u het deksel opent. U kunt dit voorkomen door ervoor te zorgen dat de zeef in de padhouder schoon is en niet verstopt. 8 Drücken Sie gleichzeitig die 1-Tasse-Taste und die 2-Tassen-Taste, - Wählen Sie die untere Position für die Zubereitung eines Espressos. 4 Wenn die gewünschte Kaffeemenge erreicht ist, drücken Sie erneut die 1-Tasse-Taste. 6 Halten Sie die 1-Tasse-Taste und die 2-Tassen-Taste 5 Sekunden lang gedrückt, um den Entkalkungszyklus zu starten. 20 Die CALC-Anzeige, die 1-Tasse-Taste und die 2-Tassen-Taste leuchten Gefeliciteerd met uw aankoop en welkom bij Philips. Com/welcome om optimaal gebruik te kunnen maken van de door Philips geboden ondersteuning. Doorspoelen voor eerste gebruik spoel het apparaat vóór het eerste gebruik door. Na de doorspoelcyclus is het apparaat klaar om koffie te zetten. 1 Vul het waterreservoir met vers koud kraanwater. 9 Tijdens het doorspoelen komt er koud water uit de koffietuit. 10 Wanneer de spoelcyclus is voltooid , wordt het apparaat uitgeschakeld. Let op: Als u het apparaat niet vóór het eerste gebruik spoelt, kan uw eerste kopje overlopen met koud water. [. . . ] De hoeveelheden koffie van alle recepten zijn nu teruggezet op de standaard fabrieksinstellingen. 2 Haal de koffietuit uit elkaar door de knoppen aan beide zijden in te drukken en het buitenste gedeelte van het binnenste gedeelte af te nemen. 3 Maak de padhouders regelmatig schoon met warm water, wat afwasmiddel en een afwasborstel om verstopping te voorkomen. 4 U kunt alle afneembare onderdelen schoonmaken met warm water en wat afwasmiddel of in de vaatwasmachine. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS SENSEO SELECT CSA230

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS SENSEO SELECT CSA230 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag