Gebruiksaanwijzing PHILIPS HD8823

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS HD8823. Wij hopen dat dit PHILIPS HD8823 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS HD8823 te teleladen.


Mode d'emploi PHILIPS HD8823
Download
Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS HD8823

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Twee koppen kop espresso, espresso lungo of koffie zetten________________________________________ De hoeveelheid koffie aanpassen met de MEMO-functie___________________________________________ Gefeliciteerd met de aanschaf van dit volledig automatische Philipskoffiezetapparaat met klassieke melkopschuimer. Com/welcome om optimaal gebruik te kunnen maken van de Het apparaat is geschikt voor de bereiding van espresso en gewone koffie met koffiebonen, alsmede voor de afgifte van stoom en heet water. In deze gebruikershandleiding vindt u alle informatie die u nodig hebt om uw espressoapparaat te installeren, gebruiken, reinigen en ontkalken. Als u in de toekomst problemen met uw apparaat ondervindt of andere vragen heeft, kunt u onze ondersteuningspagina bezoeken op www. [. . . ] Druk tweemaal op de knop HOT WATER/STEAM als u wilt doorgaan met melk opschuimen. 5 Verwijder het externe gedeelte van de klassieke melkopschuimer en spoel dit om met lauw kraanwater. Druk eenmaal op de knop HOT WATER/STEAM en tap heet water gedurende 5 seconden. Raak het stoompijpje alleen aan bij het beschermende handvat. Voordat de afgifte van water begint, kunnen er een paar straaltjes heet water uit het stoompijpje komen. 1 Plaats een kop onder de klassieke melkopschuimer. 3 Druk eenmaal op de knop HOT WATER/STEAM om de afgifte van heet water te stoppen. Koffie is een natuurproduct en de karakteristieken kunnen variëren, afhankelijk van herkomst, melange en branding. De machine is uitgerust met een zelfregulerend systeem om de beste smaak uit uw favoriete koffiebonen naar boven te halen. Het systeem regelt zichzelf na het zetten van een paar kopjes koffie. Druk op de `aroma plus'-knop om een sterkere koffie te krijgen. De `aroma plus'-knop wordt verlicht wanneer de `aroma plus'-functie actief is. De hoeveelheid koffie aanpassen met de MEMO-functie U kunt de hoeveelheid koffie aanpassen aan uw smaak en aan de grootte van de koppen. 1 Plaats een kop onder de koffie-uitloop. 7 Open het deksel van het compartiment voor gemalen koffie en steek de steel van een lepel in de koffietrechter. Beweeg de steel van de lepel op en neer totdat de aangekoekte gemalen koffie naar beneden valt. 8 Verwijder de koffiedikbak, leeg de bak en spoel deze af onder de kraan met lauwwarm water. Laat de bak drogen en plaats deze weer terug. Maak het bovenste filter voorzichtig schoon. Let op: Maak de zetgroep niet schoon in de vaatwasmachine en gebruik geen afwasmiddel of schoonmaakmiddelen om de zetgroep schoon te maken. Dit kan een storing in de zetgroep veroorzaken en een negatief effect hebben op de smaak van de koffie. 10 Laat de zetgroep aan de lucht drogen. [. . . ] Het apparaat is bezig zichzelf in Zet een paar koppen koffie. Verwarm de koppen voor door ze af te spoelen met heet water. Of u nu koude of warme melk toevoegt, door de melk wordt de koffie altijd iets minder warm. Het apparaat maalt de koffiebonen, maar er komt geen koffie uit de uitloop. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS HD8823

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS HD8823 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag