Gebruiksaanwijzing PHILIPS 58018-31-16

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS 58018-31-16. Wij hopen dat dit PHILIPS 58018-31-16 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS 58018-31-16 te teleladen.


Mode d'emploi PHILIPS 58018-31-16
Download

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   PHILIPS 58018-31-16 QUICK START GUIDE (1122 ko)
   PHILIPS 58018-31-16 QUICK START GUIDE (1122 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS 58018-31-16

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Haal het deksel niet onmiddellijk van de sterilisator af na beëindiging van de cyclus. Laat de sterilisator eerst afkoelen omdat de stoom nog heet zal zijn. Houdt de sterilisator horizontaal wanneer u die uit de magnetron haalt, daardoor voorkomt u lekken of morsen van heet water. Pas op wanneer u de sterilisator uit de magnetron haalt, deze kan nog steeds heet zijn. [. . . ] Houdt het deksel bij het verwijderen van u af om de stoom te laten ontsnappen. Pas op bij het oppakken van gesteriliseerde producten omdat die nog heet kunnen zijn. Spoel de flessen niet om wanneer u deze uit de sterilisator haalt. Houdt de sterilisator altijd uit de buurt van kinderen. Plaats geen flessenborstel in een magnetron stoomsterilisator. NB: De Express II Magnetron Stoomsterilisator is speciaal ontwikkeld voor de brede zuigflessen van Airflex. Het is mogelijk dat niet alle producten in alle landen verkrijgbaar zijn. Neem contact op met Philips AVENT voor meer informatie over de verkrijgbaarheid. Hartelijk dank voor uw Montage en gebruik keuze van Philips AVENT I Inhoud U kunt nu gaan genieten van de gebruiksvriendelijkheid en het gemak van de Philips Express II Magnetron Stoomsterilisator, die schadelijke bacteriën doodt in enkele minuten. De grote capaciteit is meer dan die van elke andere stoomsterilisator ­ maximaal 6 flessen ­ en nog steeds is hij compact en licht genoeg om mee te nemen voor onderweg. Plaats de spenen in de drie speenhouders rondom de middensteel. Plaats de flessen ondersteboven in de drie buitenste speenhouders. Plaats de drie afsluitdoppen aan de rand van het rekje tussen de geplaatste flessen. C Vullen met één of twee Philips AVENT ISIS Borstkolven (alleen niet-elektrische onderdelen) en twee 125ml/OF twee 260ml Airflex Zuigflessen 1. Ontmantel de ISIS Borstkolf en zorg ervoor dat het witte stiftje is verwijderd uit het siliconen membraan. Plaats de kolftrechters in de daarvoor bestemde sleuven. Plaats de spenen in de drie speenhouders rondom de middensteel. Plaats de flessen ondersteboven in de vrije fleshouders. Plaats de overige NIET-ELEKTRISCHE kolfonderdelen in de overgebleven plaatsen op het rekje. Plaats de VIA Deksels verticaal rondom aan de rand van het rekje. [. . . ] Plaats de VIA Deksels verticaal rondom aan de rand van het rekje. Plaats daarbij het deksel met de rand aan de buitenkant van de sterilisator. e Vullen met het VIA Voedingssysteem en maximaal vier 180ml/OF 240ml VIA Bekers en Deksels 1. Plaats de speen in één van de buitenste speenhouders. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS 58018-31-16

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS 58018-31-16 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag