Gebruiksaanwijzing PHILIPS 530924816

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS 530924816. Wij hopen dat dit PHILIPS 530924816 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS 530924816 te teleladen.


Mode d'emploi PHILIPS 530924816
Download

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   PHILIPS 530924816 QUICK START GUIDE (1240 ko)
   PHILIPS 530924816 QUICK START GUIDE (1240 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS 530924816

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] • Laat het apparaat nooit zonder toezicht liggen wanneer het is aangesloten op het stopcontact. • Gebruik nooit accessoires of onderdelen van andere fabrikanten of die niet specifiek zijn aanbevolen door Philips. Als u dergelijke accessoires of onderdelen gebruikt, vervalt de garantie. • Wikkel het netsnoer niet om het apparaat. • Wacht met opbergen tot het apparaat is afgekoeld. [. . . ] • Plaats het apparaat altijd met de standaard op een hittebestendige, stabiele, vlakke ondergrond. Laat de hete verwarmingsplaten/staaf nooit in contact komen met de ondergrond of met ander brandbaar materiaal. • Voorkom dat het netsnoer in aanraking komt met de hete delen van het apparaat. • Houd het apparaat uit de buurt van brandbare voorwerpen en materialen als het is ingeschakeld. • Dek het apparaat nooit af als het heet is (bijv. • Gebruik het apparaat alleen op droog haar. Bedien het apparaat niet met natte handen. • Houd de verwarmingsplaten/staaf schoon en vrij van stof en stylingproducten zoals mousse, haarlak en gel. • De verwarmingsplaten/staaf hebben/heeft een coating. Deze laag kan in de loop der tijd langzaam wegslijten. Dit heeft echter geen invloed op de prestaties van het apparaat. 4 Houd het koele uiteinde ( ) en de hendel ( ) vast. Draai vervolgens de haarlok van de punt tot de wortel om de staaf. 5 Houd de staaf maximaal 10 seconden in die positie. Rol de lok af tot u de klem weer met de hendel kunt openen. 6 Herhaal stap 2 t/m 5 om de rest van uw haar te stylen. Grote krullen of pijpenkrullen maken (fig. 4) 1 Kies de grote krultang ( ) om grote krullen te maken. 2 Knijp de hendel ( ) samen om de klem ( ) te openen en hang een haarlok tussen de klem en de staaf ( ). • Wanneer u de opschuifspiraal ( ) gebruikt om pijpenkrullen te maken, draai dan de haarlok volgens het spiraalprofiel om de staaf. 5) 3 Laat de hendel los en schuif het apparaat naar de haarpunt. 4 Houd het koele uiteinde ( ) en de hendel ( ) vast. Draai vervolgens de haarlok van de punt tot de wortel om de staaf. [. . . ] 6 Herhaal stap 2 t/m 5 om de rest van uw haar te stylen. Golven maken (Fig. 6) 1 Kies de grote krultang. Plaats vervolgens de opschuifbare borstel ( ) op de staaf. 3 Houd de krultang maximaal 10 seconden in deze stand. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS 530924816

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS 530924816 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag