Gebruiksaanwijzing PHILIPS 40731-31-16

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS 40731-31-16. Wij hopen dat dit PHILIPS 40731-31-16 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS 40731-31-16 te teleladen.


Mode d'emploi PHILIPS 40731-31-16
Download

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   PHILIPS 40731-31-16 QUICK START GUIDE (1141 ko)
   PHILIPS 40731-31-16 QUICK START GUIDE (1141 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS 40731-31-16

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Controleer of er zuigkracht ontstaat en dat de kolf correct in elkaar is gezet. ontspan en probeer nogmaals , oefening baart kunst! [. . . ] ontspan en probeer nogmaals , oefening baart kunst!Lees de "Tips voor het succesvol afkolven" nog eens door. U hoeft de hendel niet in zijn geheel in te drukken om af te kolven. Probeer de hendel maar tot halverwege in te drukken en denk aan het kolfritme van 2 à 3 seconden. raadpleeg uw consultatiebureau of lactatiedeskundige. Neem het massagekussentje van de trechter en plaats opnieuw, zorg ervoor dat het massagekussentje goed aansluit en dat het ver genoeg in de trechter is geplaatst. Als het beschadigd raakt, functioneert uw borstkolf niet meer naar behoren. Wrijf het ventiel voorzichtig tussen uw vingers in warm water met wat afwasmiddel. Steek er geen voorwerpen in; dit beschadigt het onderdeel mogelijk. Gebruik van de Handkolf met het AVENT VIA Bewaarsysteem Kiezen van de juiste speen voor uw baby NORMALE STROOMSNELHEID ZACHTE SILICONEN SPEEN Voor baby's van 3 maanden en ouder die flesvoeding krijgen. sNELLE STROOMSNELHEID ZACHTE SILICONEN SPEEN Snellere stroomsnelheid voor oudere baby's. VARIABELE STROOMSNELHEID ZACHTE SILICONEN SPEEN ­ SLEUFJE Voor een extra snelle stroomsnelheid en voor dikkere dranken (zoals pap). [. . . ] Gebruik van de Handkolf met het AVENT VIA Bewaarsysteem Kiezen van de juiste speen voor uw baby NORMALE STROOMSNELHEID ZACHTE SILICONEN SPEEN Voor baby's van 3 maanden en ouder die flesvoeding krijgen. sNELLE STROOMSNELHEID ZACHTE SILICONEN SPEEN Snellere stroomsnelheid voor oudere baby's. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS 40731-31-16

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS 40731-31-16 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag