Gebruiksaanwijzing PHILIPS 37366-48-16

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS 37366-48-16. Wij hopen dat dit PHILIPS 37366-48-16 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS 37366-48-16 te teleladen.


Mode d'emploi PHILIPS 37366-48-16
Download

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   PHILIPS 37366-48-16 QUICK START GUIDE (586 ko)
   PHILIPS 37366-48-16 QUICK START GUIDE (586 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS 37366-48-16

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Door de handoogcoördinatie en spraak aan te moedigen, helpt het leerzame speelgoed van Philips uw baby vaardigheden, zelfvertrouwen en persoonlijkheid te ontwikkelen - en hij vindt het nog leuk ook! Leuk speelgoed voor uw baby · Uw baby hoort uw stem als hij in slaap valt · Speelt vooraf opgenomen, geruststellende geluiden af · Voldoet aan alle veiligheidsnormen voor speelgoed De ontwikkeling van uw baby wordt gestimuleerd · Neemt automatisch de geluiden van uw baby op Helemaal veilig om mee te spelen · De onbreekbare spiegel is gemaakt van flexibel plastic i. p. v. [. . . ] glas · Voldoet aan alle relevante speelgoed- en veiligheidsnormen For preview purpose only Toverspiegel Technische specificaties 37366-48-16/00 Productkenmerken Audio afspelen · Automatisch afspelen Accessoires Audio opnemen · Meegeleverde accessoires: Batterij · Gebruikershandleiding Neem uw eigen stem op Stel uw baby gerust met uw stem of maak hem blij met een bekend verhaaltje voor het slapen gaan terwijl hij of zij rustig in slaap valt. Vooraf opgenomen geluiden De vrolijke geluiden achter elke knop stimuleren uw baby om naar de knoppen te grijpen, waardoor de hand-oogcoördinatie van uw kind wordt gestimuleerd. Helemaal veilig om mee te spelen Het speelgoed voldoet aan de meest strikte normen en is gemaakt met veel aandacht voor een verantwoordelijk ontwerp, zodat uw kind er veilig mee kan spelen. Ze zijn volledig veilig. · Automatisch opnemen · Vooraf opgenomen geluiden · Opnametijd: maximaal 6 seconden Voeding · · · · Convenience Batterijtype: AA Aantal batterijen: 3 Gebruiksduur met batterij: 10 hr Verwijderbaar/ vervangbaar · Automatisch uitschakelen Technische specificaties · · Voldoet aan: Europese en Amerikaanse speelgoednormen Publicatiedatum 2006-07-07 Versie: 3. 0 12 NC: 9082 100 00734 EAN: 87 10101 69937 0 Specificaties kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Handelsmerken zijn het eigendom van Koninklijke Philips Electronics N. V. © 2006 Koninklijke Philips Electronics N. V. [. . . ] Handelsmerken zijn het eigendom van Koninklijke Philips Electronics N. V. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS 37366-48-16

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS 37366-48-16 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag