Gebruiksaanwijzing PHILIPS 33422-31-16

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS 33422-31-16. Wij hopen dat dit PHILIPS 33422-31-16 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS 33422-31-16 te teleladen.


Mode d'emploi PHILIPS 33422-31-16
Download

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   PHILIPS 33422-31-16 QUICK START GUIDE (1062 ko)
   PHILIPS 33422-31-16 QUICK START GUIDE (1062 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS 33422-31-16

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Philips hecht binnen alle processen, van planning tot ontwerp tot productie, veel belang aan de fabricage van producten die eenvoudig kunnen worden gerecycled. Bij Philips is end-of-life management voornamelijk gericht door deelname aan nationale terugname-initiatieven en recyclingprogramma's waar dit mogelijk is, bij voorkeur in samenwerking met concurrenten. [. . . ] Er zijn momenteel al recyclingprogramma's opgezet in Europese landen als Nederland, België, Noorwegen, Zweden en Denemarken. Heeft Philips Consumer Lifestyle North America een financiële bijdrage geleverd aan het recyclingproject voor elektronische apparatuur van de EIA (Electronic Industries Alliance) en aan staatsinitiatieven voor recycling van gebruikte elektronische producten en huishoudapparatuur. Daarnaast staat de implementatie gepland van een recyclingprogramma van de NERC (Northeast Recycling Council), een in meerdere staten gevestigde non-profitorganisatie die zich richt op de promotie van ontwikkelingen op de recyclingmarkt. in Azië (Oceanië) en Taiwan kunnen de producten worden teruggenomen door de EPA (Environment Protection Administration). Deze producten volgen vervolgens het recyclingproces voor IT-producten. Meer informatie hierover vindt u op de website www. Uw product is vervaardigd van kwalitatief hoogwaardige materialen en onderdelen die gerecycled en opnieuw gebruikt kunnen worden. Installeer en gebruik alleen services of software van betrouwbare bronnen zonder virussen of schadelijke software. dit product is alleen voor gebruik binnenshuis. Gebruik alleen de meegeleverde adapter voor het product. Het stopcontact moet dicht bij het apparaat worden geïnstalleerd en moet gemakkelijk bereikbaar zijn. U mag geen kopieën maken van tegen kopiëren beveiligd materiaal, inclusief computerprogramma's, bestanden, uitzendingen en geluidsopnamen. Als u dit doet, overtreedt u het auteursrecht en pleegt u zodoende een misdrijf. Uw nieuwe product bevat materialen die kunnen worden gerecycled en hergebruikt. [. . . ] Uw nieuwe product bevat materialen die kunnen worden gerecycled en hergebruikt. Informeer bij uw lokale Philips-dealer naar de lokale regelgeving voor verwijdering van uw oude monitor. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS 33422-31-16

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS 33422-31-16 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag