Gebruiksaanwijzing PHILIPS 30422-31-16

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS 30422-31-16. Wij hopen dat dit PHILIPS 30422-31-16 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS 30422-31-16 te teleladen.


Mode d'emploi PHILIPS 30422-31-16
Download

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   PHILIPS 30422-31-16 QUICK START GUIDE (1959 ko)
   PHILIPS 30422-31-16 QUICK START GUIDE (1959 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS 30422-31-16

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Bewaar de gebruiksaanwijzing om deze indien nodig te kunnen raadplegen. Waarschuwing Gebruik dit apparaat niet in de buurt van water. Gebruik dit apparaat niet in de buurt van een bad, douche, waterbak of andere houders met water (fig. Als u het apparaat in de badkamer gebruikt, haal de stekker dan na gebruik altijd uit het stopcontact. [. . . ] De nabijheid van water kan gevaar opleveren, zelfs als het apparaat is uitgeschakeld. Steek geen voorwerpen in het apparaat om een elektrische schok te voorkomen. Controleer of het voltage aangegeven op het apparaat overeenkomt met de plaatselijke netspanning voordat u het apparaat aansluit. controleer regelmatig of het netsnoer niet beschadigd is. Gebruik het apparaat niet indien de stekker, het netsnoer of het apparaat zelf beschadigd is. Indien het netsnoer beschadigd is, moet u het laten vervangen door Philips, een door Philips geautoriseerd servicecentrum of personen met vergelijkbare kwalificaties om gevaar te voorkomen. Dit apparaat is niet bedoeld voor gebruik door personen (waaronder kinderen) met verminderde lichamelijke, zintuiglijke of geestelijke vermogens, of die gebrek aan ervaring of kennis hebben, tenzij iemand die verantwoordelijk is voor hun veiligheid toezicht op hen houdt of hen heeft uitgelegd hoe het apparaat dient te worden gebruikt. Houd toezicht op kinderen om te voorkomen dat ze met het apparaat gaan spelen. Let op Voor extra veiligheid adviseren we u een aardlekschakelaar te installeren in de elektrische groep die de badkamer van stroom voorziet. Schoonmaken Dompel het apparaat nooit in water of een andere vloeistof en spoel het ook niet af onder de kraan. 1 Schakel het apparaat uit en haal de stekker uit het stopcontact. verwijder de concentrator voordat u het apparaat schoonmaakt. Maak het apparaat schoon met een droge doek. verwijder haren en stof uit het luchtinlaatrooster. 5 Maak de concentrator schoon met een vochtige doek of door deze onder de kraan af te spoelen. 6 Zorg ervoor dat de concentrator droog is voordat u deze gebruikt of opbergt. opbergen Wikkel het netsnoer niet om het apparaat. 1 Schakel het apparaat uit en haal de stekker uit het stopcontact. [. . . ] 1 Schakel het apparaat uit en haal de stekker uit het stopcontact. Leg het apparaat op een veilige plaats en laat het afkoelen. Als u het apparaat wilt opbergen of mee wilt nemen op reis, kunt u de handgreep tegen de behuizing van het apparaat klappen. Duw voorzichtig tegen de achterkant van de handgreep tot deze inklapt(fig. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS 30422-31-16

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS 30422-31-16 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag