Gebruiksaanwijzing PANASONIC SD-254 SD 254,MV

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PANASONIC SD-254 SD 254,MV. Wij hopen dat dit PANASONIC SD-254 SD 254,MV handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PANASONIC SD-254 SD 254,MV te teleladen.


Mode d'emploi PANASONIC SD-254 SD 254,MV
Download

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   PANASONIC SD-254 SD 254,MV (5381 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PANASONIC SD-254 SD 254,MV

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] 比 Automatic Breadmaker Brotbackautomat Automatische Broodbakker Machine à pain automatique OPERATING INSTRUCTIONS AND RECIPES BEDIENUNGSANLEITUNG UND REZEPTE GEBRUIKSAANWIJZING EN RECEPTEN NOTICE D’UTILISATION ET RECETTES Model No. /Modell Nr. Modelnr. /Modèle n° English Deutsch Nederlands Français   SD-255/SD-254 This is a picture of the SD-255. Photo du modèle SD-255.   hank you for purchasing a Automatic Breadmarker, T SD‑255/SD‑254. Please read these instructions carefully before using this product and save this manual for future use. [. . . ] H Het is mogelijk dat er wat bloem aan de kant van het brood overblijft. •  et brood moet op een koele droge plaats worden bewaard en binnen 2 dagen worden gebruikt. H U kunt het brood in diepvrieszakjes of doosjes invriezen indien u het brood niet binnen twee dagen gaat gebruiken. Waarschuwing als u dit programma uit gezondheidsoverwegingen gebruikt: Als u het kleefstoffenvrije programma gebruikt, raadpleeg dan eerst uw arts of de Coeliakie Vereniging en gebruik alleen ingrediënten die geen schade kunnen toebrengen aan uw gezondheid. Panasonic is niet verantwoordelijk voor eventuele schade als gevolg van het gebruik van ingrediënten waarvoor niet van tevoren toestemming is gevraagd aan een arts. U moet het mengen met bloem die wel kleefstoffen bevat voorkomen indien u het brood voor uw dieet zonder kleefstoffen moet maken. Let vooral op dat het bakblik, kneedmes en andere te gebruiken voorwerpen goed schoon zijn. Voor klanten die in België woonachtig zijn Voor de kleefstoffenvrije recepten op pagina 69 zijn commercieel klaargemaakte kleefstoffenvrije broodmixen van AVEVE gebruikt. Deze zijn verkrijgbaar bij de drogist, bij natuurvoedingswinkels en soms bij grote supermarkten. Voor meer informatie over AVEVE producten, kunt u het op 016/24 26 26. Nederlands Brood Recepten WIT BROOD select basic (basis) Option BAKE (bakken) / BAKE RAPID (snel bakken) theelepel met gedroogde gist (theelepel met voor de BAKE RAPID optie) harde bloem voor witbrood, type 550 theelepel met zout eetlepel met suiker boter water M 1 (2) 400 g 11⁄2 1 20 g 280 ml 1 (2) 500 g 11⁄2 11⁄2 30 g 350 ml L 1⁄ (21⁄2) 12 ROZIJNENBROOD select basic (basis) Option BAKE RAISIN (bakken krenten) XL theelepel met gedroogde gist harde bloem voor witbrood, type 550 theelepel met zout eetlepel met suiker boter water toevoeging (in krenten-notenstrooier doen): krenten M 1 400 g 11⁄2 1 20 g 280 ml 80 g L 1 500 g 11⁄2 11⁄2 30 g 350 ml 100 g XL 11⁄2 600 g 2 2 40 g 420 ml 120 g 600 g 2 2 40 g 420 ml 63 Brood Recepten VOLKORENBROOD select whole wheat (volkoren) Option BAKE (bakken) / BAKE RAPID (snel bakken) theelepel met gedroogde gist (theelepel met voor de BAKE RAPID optie) harde bloem voor volkorenbrood theelepel met zout eetlepel met suiker boter water M 1 (11⁄2) 400 g 11⁄2 1 20 g 280 ml 1 (11⁄2) 500 g 11⁄2 11⁄2 30 g 350 ml L 11⁄4 (2) 600 g 2 2 40 g 420 ml XL PISTOLET BROOD select french (frans) Option BAKE (bakken) theelepel met gedroogde gist harde bloem voor witbrood, type 550 theelepel met zout boter water 1 300 g 1 20 g 220 ml ITALIAANS BROOD select italian (italiaans) Option BAKE (bakken) theelepel met gedroogde gist harde bloem voor witbrood, type 550 theelepel met zout eetlepel met olijfolie water 1 400 g 11⁄2 11⁄2 260 ml VOLKORENROZIJNENBROOD select whole wheat (volkoren) Option BAKE RAISIN (bakken krenten) theelepel met gedroogde gist harde bloem voor volkorenbrood theelepel met zout eetlepel met suiker boter water toevoeging (in krenten-notenstrooier doen): krenten M 1 400 g 11⁄2 1 20 g 280 ml 80 g L 1 500 g 11⁄2 11⁄2 30 g 350 ml 100 g XL 11⁄4 600 g 2 2 40 g 420 ml 120 g SANDWICH BROOD select sandwich Option BAKE (bakken) theelepel met gedroogde gist harde bloem voor witbrood, type 550 eetlepel met suiker boter water 1 380 g 2 30 g 250 ml BROOD ZONDER KLEEFSTOFFEN select gluten free (zonder kleefstoffen) Option BAKE (bakken) water eetlepel met olie kleefstoffenvrije broodmix theelepel met gedroogde gist 430 g 1 500 g 1 Deeg Recepten BASIS DEEG select basic (basis) Option DOUGH (deeg) theelepel met gedroogde gist harde bloem voor witbrood, type 550 theelepel met zout eetlepel met suiker boter water 1 500 g 11⁄2 11⁄2 30 g 310 ml VOLKORENDEEG select whole wheat (volkoren) Option DOUGH (deeg) theelepel met gedroogde gist harde bloem voor volkorenbrood theelepel met zout eetlepel met suiker boter water 11⁄2 500 g 2 11⁄2 30 g 340 ml BASISKRENTENDEEG select basic (basis) Option DOUGH (deeg) theelepel met gedroogde gist harde bloem voor witbrood, type 550 theelepel met zout eetlepel met suiker boter water toevoeging (in krenten-notenstrooier doen): krenten 1 500 g 11⁄2 11⁄2 30 g 310 ml 100 g VOLKOREN-KRENTENDEEG select whole wheat (volkoren) Option DOUGH (deeg) theelepel met gedroogde gist harde bloem voor volkorenbrood theelepel met zout eetlepel met suiker boter water toevoeging (in krenten-notenstrooier doen): krenten 11⁄2 500 g 2 11⁄2 30 g 340 ml 100 g FRANS DEEG select french (frans) Option DOUGH (deeg) theelepel met gedroogde gist harde bloem voor witbrood, type 550 theelepel met zout boter water 1 300 g 1 20 g 180 ml PIZZA DEEG select pizza Option DOUGH (deeg) theelepel met gedroogde gist harde bloem voor witbrood, type 550 theelepel met zout eetlepels plantaardige olie water 1 450 g 2 4 240 ml 64 AVEVE Brood Recepten [basis] WIT BROOD select basic (basis) Option BAKE (bakken) / BAKE RAPID (snel bakken) theelepel met gedroogde gist (theelepel met voor de BAKE RAPID optie) theelepel met suiker “Surfina” bloem (AVEVE) water eetlepel met boter theelepel met zout M ⁄ (11⁄2) 34 * eze recepten zijn vooral bedoeld voor Belgische klanten. D Neemt u voor meer informatie contact op met AVEVE via telefoonnummer 0800/0229210. ROZIJNENBROOD OF CHOCOLADEBROOD select basic (basis) Option BAKE RAISIN (bakken krenten) XL 1⁄ (2) 14 L 1 (13⁄4) 2 500 gr 320 ml 1 11⁄2 1 400 gr 250 ml 1 1 2 600 gr 380 ml 11⁄2 2 Programmatie 1  op select drukken (1   option drukken voor de BAKE RAPID optie - geeft minder luchtig brood) op 1, 2, 3  op size drukken 1, 2, 3  op crust drukken 1  op start drukken OPMERKING Men kan deze recepten ook gebruiken voor de optie BAKE RAPID. In dat geval zal het brood iets minder hoog uitvallen en minder luchtig zijn. theelepel met gedroogde gist suiker zakje vanillesuiker “Surfina” bloem (AVEVE) melk ei eetlepel met boter theelepel met zout rozijnen (plaats in de krenten/noten-strooier) M 1 30 gr 1 300 gr 170 ml 1 1 1 ⁄2 60 gr L 11⁄2 45 gr 1 450 gr 270 ml 1 2 1 80 gr XL 2 50 gr 1 500 gr 300 ml 1 2 1 ⁄2 11⁄2 100 gr Programmatie 1  op select drukken 2   option drukken op 1, 2, 3  op size drukken 1, 2   crust drukken (liefst light of medium pkorstkleur) op 1  op start drukken OPMERKING Voor deze recepten mag u ook de “Boerenluxe” bloem van AVEVE gebruiken. In dat geval het recept volgen zoals vermeldt op de verpakking. Voor het chocolade brood gebruikt men 170 ml melk, ei inclusief. Het is aan te raden bakvaste chocoladedruppels te gebruiken van DIBRO. [volkoren] Nederlands VOLKORENBROOD select whole wheat (volkoren) Option BAKE (bakken) / BAKE RAPID (snel bakken) theelepel met gedroogde gist (theelepel met voor de BAKE RAPID optie) voltarwe bloem fijn gemalen (AVEVE) bloem “Frans krokant” (AVEVE) theelepel met suiker eetlepel met boter theelepel met zout water Programmatie 2 op select drukken 1, 2, 3  op size drukken 1  op start drukken OPMERKINGEN Men kan deze recepten ook gebruiken voor de optie BAKE RAPID. In dat geval zal het brood iets minder hoog uitvallen en minder luchtig zijn. Dit programma is meer geschikt voor de halfgrijze broden. Bij de bovenstaande recepten is steeds wat witte bloem toegevoegd. Indien u dit niet wenst mag de hoeveelheid witte bloem vervangen worden door grijze bloem, maar dan zal het brood kleiner en vaster van structuur zijn. Indien u meer witte bloem toevoegt, dient u iets minder water te gebruiken (grijze bloem neemt immers meer vocht op dan witte). M 1 (11⁄2) 300 gr 100 gr 1 1 1 250 ml 1⁄ (13⁄4) 14 ROZIJNENBROOD OF CHOCOLADEBROOD select whole wheat (volkoren) Option BAKE RAISIN (bakken krenten) XL 1⁄ (2) 12 L 400 gr 100 gr 2 1 1 320 ml 450 gr 150 gr 2 2 2 380 ml eetlepel met honing theelepel met gedroogde gist “Boerebruin” bloem (AVEVE) “Boerewit” bloem (AVEVE) water eetlepel met boter theelepel met zout rozijnen (plaats in de krenten/noten-strooier) Programmatie 2  op select drukken 2   option drukken op 1, 2, 3  op size drukken 1  op start drukken M ⁄ 1 250 gr 50 gr 180 ml 1 1 12 L 1 11⁄2 325 gr 125 gr 270 ml 1 1 75 gr XL 2 2 400 gr 100 gr 300 ml 2 11⁄2 100 gr 50 gr OPMERKING Vermits er in deze recepten weinig witte bloem zit, zullen de broden minder hoog uitvallen. Men mag uiteraard meer witte bloem gebruiken, maar dan moet men de hoeveelheid vocht verminderen. 65 AVEVE Brood Recepten [frans] PISTOLET BROOD select french (frans) Option BAKE (bakken) theelepel met gedroogde gist bloem “Frans krokant” (AVEVE) water theelepel met zout eetlepel met boter 2 400 gr 260 ml 1 1 * eze recepten zijn vooral bedoeld voor Belgische klanten. [. . . ] E   as het mes en de houder na elk gebruik af. W   e damp die na het bakken in het brood vrijkomt, kan naar de korst gaan waardoor die wat D zachter wordt.   robeer eens 10-20 ml minder water of de helft minder suiker te gebruiken om de P hoeveelheid damp te verminderen.   m uw brood knapperiger te maken, kunt u de optie ‘french’ proberen of de optie ‘DARK’ voor O de kleur van de korst. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PANASONIC SD-254 SD 254,MV

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PANASONIC SD-254 SD 254,MV zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag