JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN! Welk reserveonderdeel zoekt u?
Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PANASONIC NN-J151WMEPG. Wij hopen dat dit PANASONIC NN-J151WMEPG handleiding nut zal zijn voor jou.
JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PANASONIC NN-J151WMEPG te teleladen.
Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.
[. . . ] . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 2 DAS GEEIGNETE GESCHIRR. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 2-3 TIPS UND TECHNIKEN. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 3-6 ERHITZEN. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 6 AUFTAUEN . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 7 GAREN VON FRISCHEM GEMÜSE . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 7 GAREN VON FLEISCH, FISCH UND GEFLÜGEL. . . . 8
WAT ZIJN MICROGOLVEN?
Microgolven zijn - evenals radio- en televisiegolven elektromagnetische golven. Microgolven worden in de microgolven door de magnetron opgewekt en brengen de watermoleculen in het voedsel aan hettrillen. Door de wrijving ontstaat warmte, die ervoor zorgt dat de gerechten worden ontdooid, verwarmd of gekookd. Het geheim van de korte kooktijden ligt in het feit dat de microgolven van alle kanten direct in het voedsel dringen. [. . . ] Daarom is de magnetron uitstekend geschikt voor het toebereiden van vetar me gerechten in het kader van een dieet.
HET GEBRUIK VAN DE RECEPTEN
G Alle recepten in dit kookboek zijn berekend voor
vier porties tenzij anders aangegeven.
G Adviezen voor geschikt serviesgoed en de totale
kooktijd vindt u telkens aan het begin van de recepten. G In het algemeen gaat men uit van direct te consumeren hoeveelheden, tenzij anders vermeld. G De in de recepten aangegeven eieren hebben een gewicht van ca. 55 g (gewichtsklasse 3).
53
NEDERLANDS
VOORGERECHTEN EN SOEPEN
Spanje 1. De zachte, rijpe avocado's schillen, de pit verwijderen, in kleine stukken snijden en met een mixer of puréerstaaf van een handmixer pureren. Ter versiering 2 dunne sneetjes per portie achterhouden en met citroensap besprenkelen. De vleesbouillon, de avocado's en de slagroom in een kom doen, met zout en peper kruiden en met deksel koken. De soep roeren tot deze dik is en met de overgebleven gesneden avocado versieren.
AVOCADOCRÈMESOEP
Sopa de aguacates Totale kooktijd: ca. 11-13 minuten Servies: schaal met deksel (inhoud 2 l) Ingrediënten 3 avocado's (600 g vruchtvlees), een beetje citroensap 700 ml vleesbouillon 70 ml slagroom zout/peper
Zweden
KREEFTENSOEP
Kräftsoppa Totale kooktijd: ca. 11-15 minuten Servies: schaal met deksel (inhoud 2 l) Ingrediënten 1 ui (50 g), fijngehakt 50 g worteltjes, gesneden 3 EL boter of margarine (20 g) 500 ml vleesbouillon 100 ml witte wijn 100 ml madeira 200 g kreeftevlees uit blik 1/ laurierblad 2 3 witte peperkorrels, tijm 3 EL bloem (30 g) 100 ml slagroom Zwitserland
1. De groenten met het vet in de schaal doen en met deksel verwarmen. De kruiden fijnhakken, over de kwartels strooien en de portwijn er overheen gieten. Voor de saus de vleesbouillon in de schaal bedekt verwarmen. 100 P De boter met de bloem kneden, met de vloeistof mengen, aan de kook laten komen en laten sudderen. De kaassaus aan de vleesjus toevoegen, alles goed mengen, over de kwartels gieten en serveren. 100 P
55
NEDERLANDS
WAS SIND MIKROWELLEN?
Nederland 1. Het gehaktvlees samen met de ui-dobbelsteentjes, het ei en het paneermeel tot een smeuïg deeg kneden en met zout en peper kruiden. De vleesbouillon met de tomatenpuree mengen. De aardappelen en worteltjes met de vloeistof over het gehakt gieten, mengen en met deksel koken. Af en toe gedurende het koken roeren.
GEHAKTSCHOTEL
Totale kooktijd: ca. 20-23 minuten Servies: schaal met deksel (inhoud 2 l) Ingrediënten 500 g gehakt (half-om-half) 3 uien (150 g), fijngehakt 1 ei 50 g broodkruimels zout & peper 350 ml vleesbouillon 70 g tomatenpuree 2 aardappelen (200 g), in dobbelsteentjes 2 worteltjes (200 g), in dobbelsteentjes 2 EL peterselie, gehakt Duitsland
20-23 Min.
100 P
De gehaktschotel nogmaals roeren, en met de peterselie bestrooid serveren.
PIKANTE KALKOENSCHOTEL
Pikante Putenpfanne voor 2 porties Totale kooktijd: ca. 20-25 minuten Servies: ondiepe, ovale vuurvaste schotel met deksel (ca. [. . . ] De chocolade raspen, aan de melk tovoegen, mengen en verwarmen. De slagroom stijfkloppen, op de chocolademelk doen en met chocoladevlokken gegarneerd serveren.
DRANKEN, DESSERTS EN GEBAK
Duitsland 1. De bloem met de cacao en het bakpoeder mengen. De suiker, het ei en de boter toevoegen en met de kneedhaak van een handmixer doorroeren. [. . . ]
VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PANASONIC NN-J151WMEPG
JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.
Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PANASONIC NN-J151WMEPG zal dan beginnen.