Gebruiksaanwijzing ONE FOR ALL SMART CONTROL

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing ONE FOR ALL SMART CONTROL. Wij hopen dat dit ONE FOR ALL SMART CONTROL handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing ONE FOR ALL SMART CONTROL te teleladen.


Mode d'emploi ONE FOR ALL SMART CONTROL
Download
Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding ONE FOR ALL SMART CONTROL

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Controleer welke code momenteel is ingesteld onder elk van de 6 apparaatmodi. :6 Modus opnieuw toewijzen Met deze functie kunt u 2 (of meer) dezelfde typen apparaten programmeren op de ONE FOR ALL-afstandsbediening (bijv. In het onderstaande voorbeeld stelt u een extra televisie in. Hiervoor dient u bijvoorbeeld de stb-modus te wijzigen in de tv-modus. [. . . ] U hebt de stb-modus opnieuw toegewezen zodat deze nu fungeert als een tweede tv-modus. Druk op de Magic-toets en houd deze 3 seconden ingedrukt. --> De blauwe ring licht tweemaal op. Volg nu de instructies voor "ONE FOR ALL SimpleSet", "Direct codes instellen" of "Zoekmethode" om uw televisie in stb-modus te programmeren. Tv < select > Een apparaatmodus herstellen naar de oorspronkelijke modus 1) Druk op de Magic-toets en houd deze 3 seconden ingedrukt. 3) Selecteer de bijbehorende apparaatmodus van uw keuze en herstel de instelling naar de oorspronkelijke modus (bijv. Dankzij ONE FOR ALL kunt u veel functies van uw oorspronkelijke afstandsbediening gebruiken, zelfs de functies zonder eigen toets op het ONE FOR ALL-toetsenblok. Veelgebruikte functies kunnen aan een toets naar keuze worden toegewezen met de KeyMagic®-functie van uw ONE FOR ALL. Om een bepaalde functie te kunnen programmeren met KeyMagic® dient u de corresponderende functiecode te weten. Wanneer u nu op de rode toets drukt, stopt eerst de dvd-speler. Vervolgens wordt de dvd-speler uitgeschakeld en daarna wordt de tv uitgeschakeld. Telkens wanneer u op de rode toets drukt, voert de afstandsbediening deze reeks opdrachten in elke apparaatmodus uit. De macrotoets herstellen om de oorspronkelijke functie te verkrijgen 1) Druk op de Magic-toets en houd deze 3 seconden ingedrukt. 4) Druk op de Magic-toets en houd deze 3 seconden ingedrukt. Stel uw ONE FOR ALL met een van de volgende manieren in: • ONE FOR ALL SimpleSetTM • Direct codes instellen • Zoekmethode De volgende stappen begeleiden u bij het uitzoeken welke installatiecode zich momenteel onder elke apparaatmodus bevindt. Druk op de Magic-toets en houd deze 3 seconden ingedrukt. - -> De blauwe ring licht tweemaal op. Druk op 4 voor het vierde cijfer van uw 4-cijferige installatiecode en tel hoeveel keer de blauwe ring oplicht. [. . . ] - -> De blauwe ring licht tweemaal op. Druk op 4 voor het vierde cijfer van uw 4-cijferige installatiecode en tel hoeveel keer de blauwe ring oplicht. Als de blauwe ring niet oplicht, is het cijfer "0". Druk op 1 voor het eerste cijfer van uw 4-cijferige installatiecode en tel hoeveel keer de blauwe ring oplicht. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING ONE FOR ALL SMART CONTROL

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding ONE FOR ALL SMART CONTROL zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag