Gebruiksaanwijzing ONE FOR ALL SIMPLE 2

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing ONE FOR ALL SIMPLE 2. Wij hopen dat dit ONE FOR ALL SIMPLE 2 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing ONE FOR ALL SIMPLE 2 te teleladen.


Mode d'emploi ONE FOR ALL SIMPLE 2
Download
Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding ONE FOR ALL SIMPLE 2

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Canal Digital = (zie pagina 34), laat de cijfertoets los zodra het apparaat wordt uitgeschakeld. Volg de procedure bij Automatisch zoeken op pagina 36. Let er daarbij op dat u de cijfertoets die aan uw merk is toegekend loslaat zodra het apparaat wordt uitgeschakeld. [. . . ] Als dit niet het gewenste resultaat oplevert, volg dan de procedure bij Automatisch zoeken. COM 35 URC-6420_21t_RDN-4300611:Simple_base_10x22 30-06-11 17:18 Pagina 36 Digitale TV ontvanger Automatische zoekmethode Satelliet, kabel, decoder, DVB-T en Sky De manier om merken in te stellen die niet door SimpleSet worden ingesteld A Houd de groene en gele toets 3 seconden ingedrukt. Acer De afstandsbediening stuurt nu (automatisch elke 3 seconden) een aan-uitsignaal op basis van alle in het geheugen opgeslagen merken. Druk op oK en laat de toets los zodra het apparaat wordt uitgeschakeld (binnen 3 seconden). Het apparaat werd uitgeschakeld maar wordt niet meer ingeschakeld?Mogelijk hebt u de toets OK te laat ingedrukt (om de instellingen op te slaan). 1) Schakel het apparaat handmatig in (of gebruik de oorspronkelijke afstandsbediening). 2) Houd de groene en gele toets 3 seconden ingedrukt. € Als u andere functies wilt kopiëren, herhaal dan stap C voor elke toets waarvan u de functie wilt kopiëren. € Als het lampje één keer lang knippert, herhaal dan stap C. € U kunt de functies van alle toetsen kopiëren, behalve die van de COPY toets. D Houd COPY 3 seconden ingedrukt als u de COPY functie wilt verlaten. Een gekopieerde functie verwijderen: 1) Houd COPY 3 seconden ingedrukt totdat beide lampjes zullen twee keer oplichten. 2) Druk 3 seconden de toets in (bijvoorbeeld de rode toets) die u wilt verwijderen tot beide lampjes zullen twee keer oplichten. U kunt ons een blanco mailbericht sturen, u ontvangt dan spoedig een auto-reply (met daarin een gegevensformulier dat u kan invullen en terug sturen). /ONE FOR ALL garandeert de klant, dat dit produkt bij normaal en correct gebruik vrij van materiële of technische defecten zal blijven voor een periode van één jaar, gerekend vanaf de datum van aankoop. [. . . ] /ONE FOR ALL garandeert de klant, dat dit produkt bij normaal en correct gebruik vrij van materiële of technische defecten zal blijven voor een periode van één jaar, gerekend vanaf de datum van aankoop. Als aangetoond kan worden dat binnen de periode van één jaar een defect is ontstaan, zal dit produkt gratis vervangen worden als het genoemde produkt op kosten van de klant binnen de garantieperiode teruggestuurd wordt. Deze garantie is niet van toepassing voor verpakkingen, dozen voor transport, batterijen, gebroken of beschadigde behuizing of enig ander object, dat in verbinding met dit produkt gebruikt wordt. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING ONE FOR ALL SIMPLE 2

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding ONE FOR ALL SIMPLE 2 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag